17 feb. 2015

LE CHAT | ROSEMANTIC SCENTED MOOD GEL POLISH

Toen ik hoorde dat LeChat met een scented mood gel polish op de markt kwam, was ik ontzettend benieuwd. Ja, je leest het goed scented!


Mood gel polishes bestaan al langer in het gamma van LeChat, maar het is de eerste keer dat ze er een geurtje aan toevoegen. De subtiele rozengeur valt meteen op als je bezig bent met de gel polish aan te brengen. Ook als de lak uitgehard is onder een lamp (UV of LED) blijft de geur nog gedurende enkele dagen hangen. 

Mood gel polish heeft de bijzondere eigenschap dat ze kunnen reageren op temperaturen. Nee, geen goocheltruc, maar werkelijkheid. Rosemantic verandert zonder moeite van rood over fushia tot koraalroze. Prettyness alom! Aangezien ik hou van de klassieke kleurtjes (roze/rood) is dit een perfect match. Om de kleur volledig opaak te krijgen, bracht ik drie laagjes gel polish aan. Zonder topcoat hardt de gel polish eerder mat uit. Maar aangezien ik van de nodige bling bling hou, kies ik standaard voor een glanzende gel polish topcoat. 


Zoals ik eerder zei, verandert de kleur naar gelang je omgevingstemperatuur. Donker rood wanneer je het koud hebt en koraalroze wanneer je het warm hebt. Zo'n leuk speels effect! Maar het allermooiste is een ombré schakering. Op de foto hieronder zie je het nageluiteinde subtiel van kleur veranderen.


De kleur Rosemantic is zowel verkrijgbaar als gel polish en als gewone nagellak. Dus goed nieuws als je niet handig bent met gel polish, dan kan je gewoon hetzelfde effect bekomen met een regulier lakje. De houdbaarheid van de Rosemantic gel polish is zoals gewoonlijk goed!


Te koop bij BlueSage of via de webshop.
Rosemantic Scented gel polish & nagellak - 25.95 euro (limited edition)

Beauty Treasures

4 opmerkingen: