23 jun 2014

LE PETIT MARSEILLAIS | REVIEW DOUCHECREME VANILLEMELK

Op gebied van douchegel wissel ik regelmatig af, maar sommige merken blijven een vaste waarde in mijn badkamer. Le Petit Marseillais behoort hier tot. Hun geur ijzerkruid en citroen is een echte (zomer) topper voor mij. 

Via hun facebook pagina deed ik een test om mijn persoonlijk geurprofiel te ontdekken en te weten te komen welke geur het beste bij mij past. Ik kwam tot de vaststelling dat de douchecrème met vanillemelk mijn perfect match is. Hoogtijd om deze te reviewen. 


Vaak vind ik vanillegeuren nogal synthetisch, maar deze ruikt heerlijk. Natuurlijk, zacht en warm tegelijk. De douchegel is PH neutraal en bijgevolg geschikt voor ieder huidtype. Ik merk wel dat mijn benen na het douchen nogal aan de droge kant zijn. Dus een likje bodylotion is voor mij geen overbodige luxe op dat moment. De rest van mijn lijf voelt normaal aan. De textuur is vergelijkbaar met een crème ipv een gel en schuimt goed zodra je in contact komt met je huid, zelfs zonder douchepuff. Misschien vind je deze licht zoete douchecrème een beetje te warm van geur deze zomer. Voor het najaar en winter is deze bourbon geur per-fect! Al stoort de rijke geur mij niet, integendeel Madagascar is ineens niet ver meer ;-).




Te koop bij de supermarkt en drogisterij. Prijs per stuk 2.69 euro - 250 ml.
Beauty Treasures

2 opmerkingen:

  1. Lijkt me wel een fijne geur, ik wil dit merk al zolang eens testen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker eens doen, is echt een leuk merk. Met heel veel verschillende geurtjes.

      Verwijderen