3 feb 2014

MY BEAUTY TREASURES JANUARI 2014 (FAVORIETEN)

De eerste maand van het jaar is voorbij gevlogen. Januari was een maand waarin ik heel wat nieuwe producten ontdekt heb. Vooral op gebied van huidverzorging heb ik heel wat nieuws uitgeprobeerd. Ontdek vandaag mijn Beauty Treasures van de maand januari opgesomd in een top 5.


Yves Rocher Neroli eau de parfum

Mijn favoriete go to parfum van de maand januari was Neroli. Een welriekende frisse geur die tevens een paar uur op de huid aanwezig blijft. Intussen staat er een review online over deze geur.

Dush Dash Traumland deoroller

Zo jammer dat deze in België niet verkocht wordt. Ik durf te zeggen dat ik mijn nieuwe favoriete deo gevonden heb. Het is een milde deoroller, maar wel met een krachtige werking en waarbij de geur subtiel aanwezig blijft. Geen klassieke deogeur, maar fris bloemig. Mocht je zelf hier benieuwd naar zijn, dan kan je deze altijd scoren bij DM in Duitsland.

Yves Rocher Elixir 7.9 serum en oogroller

Deze twee producten heb ik dagelijks gebruikt de afgelopen maand. Elixir 7.9 is een nieuwe lijn van Yves Rocher die vanaf februari te koop aangeboden wordt. Het serum heeft een fijne textuur en laat zich makkelijk verdelen over het gelaat. De oogroller bevat drie metalen rollerballetjes ipv één zoals je meestal tegenkomt. Werkt verfrissend zeker in de ochtend. Over deze lijn komt er nog een uitgebreide review online later deze week.


Clinique Superprimer Universal Face Primer

Deze primer werkt prettig en heeft een crème textuur waardoor het product een stuk hydraterender aanvoelt dan een andere primer. Zorgt voor een egale finish van je foundation. Als ik toch een klein minpuntje moet bedenken over deze primer. Dan zou ik aanmerken dat de primer de poriën niet minimaliseert in tegenstelling tot een klassieke siliconen primer. Meer info over deze Superprimer vind je terug in mijn review.


7 opmerkingen:

  1. Leuke producten! Ik heb de Neroli parfum ondertussen ook in huis en die is inderdaad heerlijk <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijken me allemaal wel fijne producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hou van oogrollers, want da's inderdaad heel verfrissend. Ik ben al benieuwd naar je review!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het serum klinkt wel erg fijn !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben suuuuuuuuper benieuwd naar die Superprimers.. Moet dringend eens een staaltje scoren!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. dat geurtje van Yves Rocher lijkt mij echt super lekker

    BeantwoordenVerwijderen