26 jan 2014

DEBORAH MILANO | MILANO RED LAQUE & SHINETECH GEL LIKE NAIL POLISH

Toen ik pas begon met make up, werd het merk Deborah Milano nog verkocht bij het Kruidvat. Ik weet nog goed dat ik grote fan was van hun mascara's en oogpotloden. Na een tijdje verdween het schap van Deborah Milano en bijgevolg ook het merk uit mijn leven. Sinds kort heb ik ontdekt dat ze Deborah Milano verkopen bij iU en Galleria Inno. Ik testte de ShineTech Gel Like nailpolish en Milano Red Laque uit. 


Gloednieuw is de Milano Red Laque: een balsem, een lipstick, een lipgloss en een stain in één. Het is een vloeibare lak met een verzorgende werking en veel kleurpigment. Het bijzondere hieraan is dat de Milano Red Laque aanvoelt alsof je een soort gel over je lippen gelegd hebt. 50% van de ingrediënten zijn natuurlijke oliën afkomstig van olijven, saffloerbloem, weidebloem en sheaboter. Dit zorgt ervoor dat de lak fijn aanvoelt op je lippen. Het eerste laagje voelt waterachtig aan en ziet er een beetje streperig uit. Maar zodra het eerste laagje droog is, je wacht best even tussenin, kan je een tweede of zelfs derde laagje lak aanbrengen voor een intens glanzend resultaat. 


De applicator is geen alledaagse sponsapplicator, maar deze is gekromd waardoor je gemakkelijk de vorm van je contour en lippen kunt volgen. Een leuke extra is de geur namelijk een subtiele viooltjesgeur. De kleur blijft langer zitten dan een doorsnee lipstick of lipgloss. Deborah Milano zegt dat de Milano Red Laque niet plakt, daar ben ik het niet mee eens, maar hierdoor blijft de kleur wel langer zitten. 


De kleur die ik uitgeprobeerd heb is nummer 8 Fushia Girl.


Hoe je het ook wilt noemen: gellak, gel polish, gelish, ... het wordt steeds populairder en terecht. Het is een fantastische uitvinding. Hierdoor krijgt de gewone nagellak wel serieuze concurrentie. Deborah Milano speelt in op de wensen van de gewone klant met de ShineTech Gel Like nailpolish te introduceren. Een klassieke nagellak met de hoogglans van gellak. 



De nagellak brengt eenvoudig aan doordat het borsteltje iets breder is. Maar niet zo breed als bij de Bourjois 1 Second lakjes. De dekking van deze lakjes is top. Je zou in principe met één laagje voldoende hebben, maar het effect is nog mooier met een tweede laagje erbij. De textuur van de nagellak is iets dikker, maar vormt zeker geen belemmering in het lakken. Zelfs zonder topcoat glanst deze nagellak mooi. Mijn favoriet is de My Red. Een klassieke vuurrode kleur. 

My Red

Naked Now


Wil je zelf graag iets uitproberen van dit merk? Dan kan je gebruik maken van de 15 % kortingscode TREASURES bij de webshop van iU

Te koop bij Galleria Inno en iU.
Milano Red Laque - 9.95 euro. Verkrijgbaar in zeven kleuren. 
ShineTech GelLike nagellak 8.5 ml - 7.25 euro. Verkrijgbaar in tien kleuren.

7 opmerkingen:

  1. De lipgloss vind ik heel erg mooi! XO

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh flashy lipkleurtje, I like it! En de nagellak heeft wel een interessant borsteltje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw! Die gellish zijn echt cool! Ik wist niet dat ze dat nog bij Kruidvat verkochten?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Neen vroeger werd dat bij het Kruidvat verkocht, tegenwoordig in België bij Galleria Inno en iU.

      Verwijderen
  4. mooie producten :) heb zelf nog niets van dit merk

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit merk was ook mïjn favoriet. Ik kocht er echt alles van en ja toen het verdween bij kruidvat was ik best wel triest :-D
    Heb het onlangs ook bij inno gevonden en meteen ook een lakje gekocht. Ach pure nostalgie :-)
    Mooie kleurtjes !

    BeantwoordenVerwijderen