25 nov 2013

GOSH | MEGA MADNESS MONTH - WIN EEN NAIL LACQUER - GESLOTEN

Deze maand viert GOSH feest tijdens de GOSH Mega Madness Month! In de maand november zijn er maar liefst 17 GOSH give-aways waar je allemaal aan mee kunt/hebt kunnen meedoen. Kortom: een gigantisch grote weggeefactie met ontzettend veel winkans.
 
En ik ben niet de enige die meedoet aan de GOSH Mega Madness Month. Naast mij zijn er nog 11 bloggers die deze maand jullie verwennen met de mooiste GOSH producten van de nieuwste herfstcollectie. Sedert begin november staat er elke week een look van GOSH online. Iedere look wordt vertegenwoordigd door een team die producten van die look verloten onder hun volgers. Deze week staat de Frosted Nails Look  centraal waar je in de komende week nog veel meer over zult horen.
 
Vandaag mag ik één van jullie al verwennen met een heel fijn product van deze look, namelijk de Frosted Nails Lacquer t.w.v. €7,29. Met deze prachtige, gouden kleur maak jij jouw nagels binnen no time winterproof!
 
 
Hoe doe je mee aan de Day Contest?

LET OP: Aan deze winactie kun je slechts 24 uur meedoen, wees er dus snel bij! De winnaar krijgt morgen een mailtje. Ik kan ook alvast verklappen dat er morgen alweer een nieuwe winactie van de Frosted Nails Look online staat! Blijf mijn blog dus goed in de gaten houden.

Neem ook zeker eens een kijkje op de blogs van mijn teamgenoten Nails By Laura en MostBeautiful.
 
Veel succes en mailen maar!

2 opmerkingen: