23 aug 2013

NIVEA | REVIEW CELLULAR ANTI AGE GAMMA

Regelmatig vraag ik aan testpersonen om producten uit te testen die niet meteen geschikt zijn voor mezelf of die niet aansluiten op mijn huidtype. Maar die mogelijk wel interessant kunnen zijn voor jou als consument. De nieuwe huidverzorgingslijn van Nivea is de Cellular Anti-Age lijn bestaande uit een dag- en nachtcrème, oogcrème en een serum. Kort eerst nog even over de producten zelf. Naarmate je ouder wordt neemt de collageenproductie af en wordt de huid steeds minder elastisch, waardoor rimpels ontstaan. Zowel interne als externe factoren spelen een belangrijke rol. Met de komst van de Cellular Anti-Age lijn richt Nivea zich op vrouwen boven de 40 jaar. De formule bestaat uit 3 belangrijke ingrediënten: hyaluronzuur, magnolia extracten en creatine. Gedurende 8 weken werd het complete gamma met uitzondering van het serum uitgetest. Benieuwd naar het eindresultaat?
De verpakking is het eerste wat opvalt. Niet meteen hetgene wat we over het algemeen gewoon zijn van Nivea. Ze ogen chiquer dan de gewone glazen potjes.  Het oog wil tenslotte ook wat. Dit mag Nivea voor mijn part wat vaker doen!
De dagcrème bevat een SPF 15 iets wat altijd mooi meegenomen is. De dagcrème ruikt aangenaam en voelt niet vettig aan. De textuur smeert makkelijk uit en is een echte crème. Echter met de warme temperaturen had ik de indruk dat de crème iets of wat op mijn huid bleef liggen. Maar dat heb je misschien in deze tijd van het jaar met meerdere dagcrèmes? Naar mijn mening biedt deze dagcrème voldoende hydratatie.


Zoals we meestal van een nachtcrème gewoon zijn is de textuur wat voller. Maar desondanks dat hij wat rijker is, smeert deze wel goed uit. Na het aanbrengen vind ik wel dat de nachtcrème op de huid blijft hangen, maar tegen de ochtend merk je er totaal niets meer van. Dan is alles helemaal opgenomen en voelt de huid heerlijk zacht en hersteld aan.


De oogcrème vind ik een echte aanrader. De tube is hygiënisch in gebruik. Voelt fijn aan, niet plakkerig, je kan gemakkelijk de juiste hoeveelheid doseren. En trekt makkelijk in. Mijn oogcontour ziet er fris uit. Ook als je make up draagt, is deze oogcrème een fijne basis. Op een mooi gehydrateerde en verzorgde huid ziet je make up er altijd mooier uit.   
nachtcrème - dagcrème - oogcrème

Te koop bij de supermarkt en drogisterij. Prijs per stuk 14.95 euro.

4 opmerkingen: