22 jun 2013

ACHTER DE SCHERMEN | LE PETIT MARSEILLAIS EVENT

Een paar weken geleden had ik de mogelijkheid om op een zonovergoten dag naar Antwerpen af te zakken voor een leuk joie de vivre event georganiseerd door het merk Le Petit Marseillais. De locatie was super (De Broers van Julienne), helemaal in het verlengde van het merk zelf. Ik kan het moeilijk onder stoelen of banken verstoppen, maar ik ben dol op dit Franse merk. Ontdek en geniet.

Le Petit Marseillais is ontstaan in Frankrijk, in de buurt van Marseille. Vandaar ook de naam. Het logo symboliseert een jongetje dat in de haven zit te kijken naar de boten die allerlei overzeese ingrediënten aanvoerde. Vergis je echter niet met de Marseille zeep. Want de producten van Le Petit Marseillais bevatten geen Marseille zeep.

 
 
Wist je trouwens dat het gamma zelfs haarverzorgingsproducten omvat? Uiteraard niet zo uitgebreid als de douchegels, maar er zitten enkele interessante producten tussen. 


Verder ontdekte ik een mannenlijn, waarvan ik het bestaan niet af wist. In België worden bijna 25 verschillende douchegels verkocht. Voor ieder wat wils, want de geuren zijn zeer uit elkaar lopend. Fris, zoet, fruitig, kruidig je vind het allemaal terug in het Le Petit Marseillais gamma en voor een zeer budgetvriendelijke prijs. De Recettes Méditerranéennes (foto hieronder) is een lijn waar ik heel erg benieuwd naar ben.


Het hele jaar door heeft onze huid nood aan hydratatie en verzorging. De bodylijn spreekt mij erg aan vanwege de heerlijke geur en fijne texturen. Onlangs werd de bodylotion lijn uitgebreid met een nieuwe geur (vijgen).


Tip! Mocht je deze zomer niet op vakantie kunnen vertrekken, dan kan je nog altijd jouw badkamer omtoveren tot een Provencaals Spa oord met de producten van Le Petit Marseillais! Ik heb enkele douchegels in de test, dus je gaat zeker nog reviews mogen verwachten.

Le Petit Marseillais is te koop bij de supermarkt en drogisterij.

Meer foto's vind je terug via de Beauty Treasures facebook pagina

8 opmerkingen:

  1. Ik ben ook groot fan van de producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze producten lijken me erg fijn :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die met lavendel heeft me aangenaam verrast dus die ga ik zeker aanschaffen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik altijd de handcrème van Le Petit Marseillais, ruikt heerlijk !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heb al op verschillende blogs gelezen over dit event, zag er superleuk uit! En ik ben sowieso LPM fan :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wel spijtig dat deze producent, het Amerikaanse mega-bedrijf Johnson&Johnson, alweer betrapt is op bedrieglijke praktijken t.o.v. de consumenten en op milieu-onvriendelijke praktijken :(

    Maar moest de natuur en de consument niet bestaan zou ik het een fantastisch product vinden :)
    Dankjewel Johnson&Johnson !!

    (zie Test-Aankoop, januari 2017, Groter ≠ goedkoper)
    (https://www.jnj.com/healthcare-products/consumer#baby-beauty-products)

    BeantwoordenVerwijderen