10 apr 2013

UNITY COSMETICS | TUTORIAL BLUSH & BRONZER AANBRENGEN

Je weet dat ik regelmatig in samenwerking met de webshop Unity Cosmetics basis tutorials maak. Die gewoon handig zijn voor het perfectioneren van je make up. Vandaag toon ik graag hoe je nu bronzer en blush aanbrengt, welke technieken je kan gebruiken en waar je dat doet. Kijk snel verder voor de volledige uitleg.

Gebruikte producten
 blush kwast - 9 euro
 bronzer - 20 euro (slechts verkrijgbaar in één tint)
 blush - 8 euro (verkrijgbaar in 6 tinten)

Zoals vermeld in het filmpje vind je hieronder drie swatches van de kleuren blush die in mijn bezit zijn. Namelijk Peach, Copper en Hot Pink.

Mijn mening over de kleuren is dat Copper heel erg goed gepigmenteerd is en eigenlijk de fijnste kleur is om mee te werken. Maar wel goed opletten dat je niet teveel van deze kleur in één beweging gebruikt. Peach is heel erg licht, haast onopvallend. Op mijn huid valt deze kleur wat weg, vandaar dat ik ze combineer met Copper. Het zwakt het pigment van Copper af, wat wel een goede manier is. Hot Pink is eerder een kleurtje voor de durvers. Deze bouw je ook best op, maar is vrij poederig.

Copper - Peach - Hot Pink
Alle producten zijn verkrijgbaar online in de webshop. Maar uiteraard kan je ook steeds producten gebruiken die je gewoon thuis in huis hebt. De kwasten van Unity Cosmetics zijn ware aanraders. Ik heb ze dan ook al meerdere malen vermeld op mijn blog. Zie hier en hier
Ik hoop dat je de tutorial leerzaam vond, mocht je nog verdere vragen hebben. Aarzel dan niet om deze te stellen. Of mocht je misschien een verzoekje hebben voor een volgende tutorial, laat het zeker weten!

4 opmerkingen: