8 apr 2013

ACHTER DE SCHERMEN | PHILIPS EVENT

Een event over elektronica? Waarom zou ik daar een uitnodiging voor krijgen? Dat was mijn eerste gedacht toen Philips me een uitnodiging toestuurde om hun nieuwigheden te komen ontdekken. Ik besloot toch een kijkje te gaan nemen en daar ben ik achteraf gezien erg blij om. Aangezien Philips heel wat leuks heeft dat gelanceerd is/wordt. En dan heb ik het niet alleen over huishoudtoestellen, er zit ook wat leuks in voor ons als beauty liefhebbers.
 
Hetgeen mij vooral het meeste aansprak is de nieuwe VisaPure. Je hebt er misschien online links of rechts al iets over gelezen. Maar de VisaPure is een ronddraaiende reinigingsborstel om je gelaat grondig mee te reinigen. Het werkt 10 keer efficiënter dan een manuele reiniging en verwijdert op een milde manier make up en onzuiverheden. Pluspunt: kan gebruikt worden onder de douche. Een goede huidverzorging vind ik erg belangrijk, dus Philips weet mij met dergelijke tools wel te overtuigen. Tijdens het event probeerde ik de VisaPure ook effectief uit. En  de eerste indruk is toppie! De reinigingen op het event zelf werden uitgevoerd door Angelique. Je kent haar ongetwijfeld wel als visagiste van dienst bij de programma's van Jani (zo man zo vrouw en tour deluxe). Wat een knappe madam en ik vond haar ook erg sympathiek. Je mag over de VisaPure nog een uitgebreid artikel verwachten.
 
 
drie soorten reinigingsborsteltjes: peeling, normaal en gevoelige huid
 
Verder komt Philips op de markt met twee nieuwe Thermo Protect haardrogers. Iets wat je als vrouw gewoon standaard nodig hebt in je badkamerkast. Of je nu kort of extreem lang haar hebt. Het komt altijd handig van pas, om je haren te drogen en bovendien in model te brengen.
 
Daarnaast zijn de Thermo Protect haardrogers bijzonder in hun gamma vanwege hun temperatuur. We weten allemaal dat hitte een grote boosdoener is voor ons haar en vaak leidt tot droog, dof haar. Deze föhns drogen op een temperatuur van 57° wat warm genoeg is en bovendien voor optimaal comfort zorgt. Ik haat niks anders dan dat ze mijn haren bij de kapper te heet föhnen. Aauww mijn oren en hoofdhuid!
 
De luxe versie van de twee is de paars-zwarte variant. Waarbij het luxe aspect zit in de massage kop. Deze bestaat niet uit hard plastiek, maar voelt erg aangenaam op je hoofdhuid. Dit opzetstuk is ideaal voor krullen, maar ook als je van nature uit geen krullen hebt kan je deze gebruiken. Namelijk in de vorm van volume föhnen in je haar! Iets wat ik wel kan gebruiken. De haardrogers zijn qua gewicht licht, wat maakt dat ze makkelijk hanteerbaar zijn tijdens het stijlen van je haar.
 
 
Verder werden er nog handige huishoudtoestellen voorgesteld. Zoals de soupmaker. Een apparaat dat in 20 minuten soep maakt zonder dat je er eigenlijk naar hoeft om te kijken. Het enige wat je moet doen is de groentjes wassen, versnijden en op smaak brengen. Voor de koffie liefhebbers komt Philips nu ook op de markt met een Milk Twister (melk opschuimer). Een ideale bondgenoot voor een perfecte latte. En tal van andere toestellen werden nog voorgesteld zoals scheerapparaten voor mannen, strijktoestellen en ga zo maar verder.
 
Alle producten vermeld in dit artikel worden verkocht bij de elektrozaak.
 
VisaPure blauwe - 139.99 euro
VisaPure roze -159.99 euro
Thermo Protect haardroger witte - 32.99 euro
Thermo Protect haardroger zwart - 42.99 euro
 
Ben jij benieuwd naar de VisaPure?

12 opmerkingen:

  1. Ben benieuwd naar je uitgebreide artikel over de VisaPure!

    Liefs Geralda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. een vriendin van mij heeft de milk twister :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook heel erg benieuwd naar je artikel over de VisaPure.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb de Visapure al getest voor mijn blog en ben er heel erg over te spreken:p

    Liefs

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vraag me af of die visapure echt ZO goed is dat hij 160 euro waard is! Ben benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is inderdaad een prijzig product in aankoop, maar de review volgt zeker en vast nog!

      Verwijderen
  6. Klinkt interessant, ik ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja, ik ben héél benieuwd naar de VisaPure!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben héél benieuwd naar de VisaPure ook ! Vind altijd interessant om te horen wat andere denken over zo'n gezichtsborstels.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hmm die soup maker lijkt me heel handig! En ja natuurlijk ook erg benieuwd naar die reinigers :)

    BeantwoordenVerwijderen