2 mrt 2013

NO BUY PROJECT #2

Nog één maand te gaan en mijn no buy zit erop. Alleen vrees ik ervoor dat de maand maart niet zo goed zal verlopen als de voorbije maanden. Aangezien ik al enkele leuke shoppingtripjes gepland heb.
Ik moet zeggen de maand februari is vlot verlopen met uitzondering van één ding. Ik heb namelijk een pot kokosnoot olie/vet gekocht in Nederland bij een afro winkeltje. Ik was al een hele tijd erg benieuwd naar de werking ervan en het resultaat op je haren, maar zeker ook als intensief voedend product voor je lichaam. Toen ik laatst zag dat Beautygloss er een whipped up body cream van gemaakt had, was mijn nieuwsgierigheid nog groter. Dus ik heb 3.80 euro gespendeerd aan een pot van 500 gram. Helemaal niet duur, maar ja... ik heb wel iets gekocht. Achteraf gezien had ik zoiets van potverdomme, maar als ik zie hoeveel ik minder uitgeef tov de voorbije maanden ben ik zeer blij.
Ik ga alvast nog proberen een maandje door te gaan en intussen zijn er weeral een aantal items opgebruikt. Dus binnenkort komt er weer een opgebruikt artikel/filmpje eraan. Het nadeel van boven een kapper wonen is, dat je wishlist serieus aandikt met professionele haarverzorgingsproducten die ik graag wil testen. Mijn nieuwste item dat ik toegevoegd heb aan mijn wishlist is Unique One hair treatment.  Kent iemand het? En mocht je er zelf ervaringen mee hebben, hoor ik het heel graag van je! Verder kreeg ik in de maand februari een super lief cadeautje van een lieve vriendin die naar Londen geweest was, nl een bodymist van Victoria Secret in de geur Love Spell. Zomaar en omdat ik in mijn no buy zit. Lief hé! Maar daar twijfel ik niet aan, die komt zeker en vast nog een keertje voorbij op mijn blog. Thanks Katrien!
Alvast een fijne zaterdag!

7 opmerkingen:

  1. Nog veel succes ermee :-) Ik probeer op dit moment ook zo weinig mogelijk te spenderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Knap om tijdens een no-buy maar één product te kopen. Ik zou dat niet kunnen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Amai, dat zou een serieuze uitdaging zijn voor mij! Respect!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lukt toch aardig, een dingetje in een hele maand. Erg aardig van je vriendin!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow Steffi minder dan 4 Euro op een maand! Super goed gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen