14 mrt 2013

LCN | CHEEKY FRUITS

Heb je al eens kennis gemaakt met het Duitse merk LCN? Het is een vrij populair merk in de schoonheidssalon sector. Aangezien het een distributeur is van nagel verzorgingsproducten (nagellak, acryl, gel, vijlen, ...). Maar LCN biedt meer aan. De nieuwe verzorgingslijn Cheeky Fruits trok mijn aandacht. Niet alleen de verpakkingen ogen erg zomers en fris. Ook de inhoud klinkt zeker en vast niet slecht!
 
De lijn bestaat uit vier verschillende verzorgingsproducten met drie fruitige ingrediënten en parfums. Alle producten bevatten ureum en Aqualance TM. Beiden kalmeren, hydrateren en brengen de huid in evenwicht.
 
Hand & Body Smoothies  - 7.30 euro (50ml)
 
Deze lijken mij een aanrader voor de aankomende lente en zomer periode. Het zijn lichte lotions met een gel textuur die je kan gebruiken voor zowel je handen als je lichaam. Ze maken de huid zacht, dringen snel in en hydrateren intens.

 
Sassy White Peach hand & body smoothie (gladmakende werking)
Royal Rhubarb hand & body smoothie (verstevigende werking)
Divine Dragon Fruit hand & body smoothie (verfrissende en energiegevende werking)
 
 
3 in 1 Express Care - 12.30 euro (100ml)
 
Multifunctionele producten daar ben ik dol op. Ze nemen minder plaats in beslag en zijn gewoon handig in gebruik. De 3 in 1 Express Care producten exfolieren, reinigen en voeden de huid in slechts één beweging. Deze kunnen gebruiken worden voor de handen, maar zeker en vast ook voor de rest van het lichaam.  Eglantine, bijenwas en fijne zouten doen de job: verwijderen van dode huidcellen, stimuleren van de celvernieuwing en de regeneratie van de huid.
Sassy White Peach
Royal Rhubarb
Divine Dragon Fruit
 
Divine Dragon Fruit Foot Gel - 10.80 euro (100 ml)
 
Als het warm weer is, dan is het heerlijk om 's avonds je voeten te verkoelen met een verfrissende gel. Goed bedacht van LCN om nu een foot gel te lanceren. Je ziet steeds vaker drakenfruit terug komen als extract, ook bij andere merken.
 
Divine Dragon Fruit Prickling Ice Spray - 10.10 euro (100 ml)
 
Gelijkaardig aan de voeten gel heeft deze ice spray ook een verfrissend effect. Het verschil zit erin dat dit product een mousse is en de huid intens hydrateert. Je kan zelfs deze spray gebruiken over je panty's. Niet dat ik dat vaak draag in de zomer, maar kan mij inbeelden dat deze spray erg verfrissend kan werken als je steunkousen moet dragen.
 
De producten zijn bij de LCN verkooppunten beschikbaar vanaf maart. Voor een verkooppunt bij jou in de buurt kan je mailen naar info@neolabo.be of bellen 093645110.
 
Yay of Nay voor deze Cheeky Fruits collectie?


7 opmerkingen: