29 mrt 2013

GUERLAIN | LA PETITE ROBE NOIRE VIERT HAAR EERSTE VERJAARDAG EN IK WAS ERBIJ

Haast niet te geloven, maar de eau de parfum La Petite Robe Noire van Guerlain viert inmiddels haar eerste verjaardag. En ik had de mogelijkheid om aanwezig te zijn op het verjaardagsfeest. Pracht en praal alom en vooral een zeer feestelijke aangelegenheid. Kijk snel verder voor enkele heerlijke foto's.


Meer foto's over dit leuke feestje vind je terug op de Facebook pagina van Beauty Treasures. En je vindt er ook enkele sneak preview foto's terug van nieuwigheden die op de planning staan om gelanceerd te worden (mei 2013).

De eau de parfum heeft onlangs ook een klein zusje erbij gekregen. Want de geur La Petite Robe Noire is vanaf heden ook verkrijgbaar in de vorm van een eau de toilette. Welliswaar met een iets of wat andere geur. En ik moet toegeven, ik was al erg in love met de eau de parfum, maar nog meer met de eau de toilette!

De verpakking blijft hetzelfde met uitzondering van de afbeeling (de dame draagt ditmaal een strapless jurkje) en de flacon is licht roze gekleurd. Maar voor de rest is het identiek en I still love it!


De geur kan je niet vergelijken met de eau de parfum. De nieuwe geur is fris, licht en vrouwelijk tegelijk. Terwijl de eau de parfum eerder aan de zoete kant is. Enkele belangrijke ingrediënten die verwerkt zitten in de nieuwe eau de toilette zijn: rozen, jasmijn, oranjebloesem, kersen, appels en blauwe bessen. En in de basis witte amber en muskus. Mocht je nog opzoek zijn naar een nieuwe frisse lente/zomer geur. Dan moet je zeker de Guerlain La Petite Robe Noire eau de toilette bij  parfumerie eens gaan bekijken. Dit weekend zijn er trouwens interessante kortingen bij Ici Paris XL (21% korting).

De nieuwe geur is reeds beschikbaar bij de parfumerie.
Eau de toilette La Petite Robe Noire 30 ml - 55.26 euro
Eau de toilette La Petite Robe Noire 50 ml - 75.45 euro
Eau de toilette La Petite Robe Noire 100 ml - 107.32 euro

10 opmerkingen:

  1. Ik ben fan van de originele geur dus ik ben erg benieuwd naar de nieuwe versie !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. prachtig event :) jammer dat ik er niet bij kon zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zó mooi die taart! Lijkt me een té gek event. Ik ben ook benieuwd geworden naar deze geur!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het was ook een geweldig event waar je jezelf helemaal kon laten verwennen ;-)

      Verwijderen
  4. De tafel met lekkers trekt nog steeds mijn aandacht, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind dit echt een heerlijke geur!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtig evement zag er erg gezellig uit. Mooie foto's trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen