22 jan 2013

VIER VALENTIJN MET PHILOSOPHY

Het is niet meer zolang of het is Valentijn. Het leuke eraan is, dat het de perfecte gelegenheid is om de andere eens in de bloemetjes te zetten. Maar anderzijds komen er rond Valentijn ook altijd heel wat leuke producten uit. Dit jaar mogen we ook van Philosophy een Valentijnscollectie verwachten met daarin drie producten. Stuk voor stuk limited edition dus hou je ogen goed open mocht je interesse hebben.
 
Als eerste mogen we van Philosophy een nieuwe geur verwachten namelijk Field of Flowers Magnolia Blossom. Een delicate bloemengeur voorzien van een boeket van magnolia's, citrus, groene noten en Italiaanse bergamot. Intussen heb ik de geur zelf al eens een keertje geroken en ik moet bekennen het is een typische Philosophy geur. Als je iets of wat bekend bent met de geurtjes van het merk dan zal je ongetwijfeld weten wat ik bedoel. De meeste geuren van Philosophy zijn heel erg lief en zacht, fris en licht tegelijk. Zo is deze Field of Flowers Magnolia Blossom geur ook. Niet alleen een fragrance zal beschikbaar zijn, ook een 3 in 1 shampoo, showergel & bubble bath. Handig zeker als je de geur wil opbouwen dat deze langer blijft hangen.
 
 
Mocht je het Philosophy gamma nog niet kennen dan is de set miniaturen State of Grace leuk. Afhankelijk van je humeur en de plannen die je die dag hebt, kan je telkens kiezen voor een andere geur. In de set zitten de geuren: Amazing Grace, Pure Grace, Inner Grace en Eternal Grace. Ik vermoed dat ieder flesje 10 ml bevat. En uiteraard kan je nadien een full size product aankopen van je lievelingsgeur, aangezien deze geuren tot het vaste assortiment behoren.
 

Te koop vanaf januari 2013 bij Ici Paris XL exclusief
 
State of Grace giftset - 35.50 euro
Field of Flowers Magnolia Blossom parfum - 35.50 euro
Field of Flowers Magnolia Blossom 3 in 1 - 17.50 euro

6 opmerkingen: