3 jan 2013

DE TOP 12 VAN 2012 (DE FAVORIETEN)

Nu zijn officieel alle feestdagen voorbij, hoogtijd om de draad weer op te nemen en er stevig tegen aan te gaan met het bloggen. Ik hoop dat jullie een leuke jaarwisseling hebben gehad!

Het heeft me weer veel moeite gekost om 12 leuke producten uit te kiezen om aan jullie voor te stellen als mijn 12 favorieten van het jaar 2012. Ieder jaar opnieuw komen er zoveel leuke producten op de markt en de favorieten eruit halen wordt er niet eenvoudiger op. Laten we gewoon van start gaan. En ik ben alvast benieuwd welke producten dit jaar ons pad zullen kruisen.


Mijn review was al zo positief, dat deze Nivea Bodylotion voor onder de douche niet anders kon dan voorkomen in dit top 12 lijstje. Ik moet eerlijk bekennen, dit is in mijn ogen het meest innovatieve product van 2012 (voor mezelf). I love it! En ik kan het iedereen ten sterkte aanraden om eens uit te proberen. Te koop bij de drogisterij en supermarkt.


Sindskort kleur ik mijn haren en uiteraard hoort daar een aangepaste haarverzorging bij. De L'Oréal Professionnel Chroma Care kreeg ik bij mijn verjaardag van mijn kapper en het is echt een geweldig product. Ik beloof het, hier komt nog een volledige review over. Maar dit product heldert mijn haarkleur zo mooi op na een wasbeurt. Te koop bij de kapper.

Net als het 12 Benefits wondergoedje. Doordat het zo multifunctioneel in gebruik is, maakt het extra aantrekkelijk om te gebruiken. Te koop online bij de beauty webshop John Beerens.

Zo af en toe draag ik valse wimpers om mijn oogmake up extra kracht bij te zetten. Ik ben nu eenmaal verzot op volle wimpers. Het Eylure Katy Perry gamma is een grote aanwinst op gebied van valse wimpers. Mooie varianten, goede kwaliteit, makkelijk te vinden in de winkel en bovendien betaalbaar. Eerder dit jaar schreef ik reeds een review over dit gamma met bijhorende looks. Te koop bij het Kruidvat en DI.

Ik had niet verwacht nog enkele favorieten te ontdekken in de maand december. Maar ik heb er toch nog enkele gevonden die zeker een vernoeming waard zijn. Zoals de Lip Butters van Nivea. Deze zijn verkrijgbaar in drie varianten. En een ware musthave voor broze, droge lippen. Inmiddels staat er een uitgebreide review online over deze Nivea Lip Butters. Te koop bij de drogisterij.

Een andere favoriet voor mij is de Skin Base foundation van het merk Illamasqua. Ik probeerde deze voor het eerst uit in Londen bij Selfridges. En ik was gewoon meteen verkocht. Ondanks dat mijn huid niet veel dekking nodig heeft, is het effect prachtig. Deze zal je ongetwijfeld nog zien voorbij komen oa in mijn Londen shoplog. Te koop online.


Kleine prijzen voor een geweldig product, I love it! Vandaar dat dit ELF blush en contouring palet het meest gebruikte blush duo van 2012 voor mij was. Goede pigmentatie, fijne textuur en het brengt eenvoudig aan. Het valt me gewoon op dat ik al van vele favorieten een review online staan heb, ook van deze budget vriendelijke versie van het NARS Orgasm/Laguna duo. ELF is online te koop.

Eyeliners maken was nog nooit zo eenvoudig als met de Master Precise liquid eyeliner van Maybelline. De vilten tip buigt, geeft voldoende kleur af en ligt makkelijk in de hand. Of je een heel fijn lijntje wilt of een vette eyeliner het kan allemaal. Lees er meer over in mijn review.Te koop bij de drogisterij.


Een goede kwastenset is essentieel om in huis te hebben als je graag je make up mooi wil aanbrengen. Mijn meest gebruikte gezichtskwasten in 2012 waren ongetwijfeld de Unity Cosmetics kwasten. Ze zijn bijzonder goed van kwaliteit, hebben een stevig handvat en zijn bovendien betaalbaar in prijs. Ze bevinden zich beiden onder de 10 euro en zijn vervaardigd van synthetische haren. Deze heb je ongetwijfeld al eens zien voorbij komen in mijn videos. Ook de flat top kabuki is een aanrader! Te koop online.

Een andere favoriete kwast die ik nog net op het nippertje heb ontdekt is de Real Technique Expert face kwast! Eveneens als de Unity Cosmetics kwasten gemaakt van synthetische haren. De combinatie van deze kwast met de Skin Base foundation (zie hierboven) zorgt voor een airbrushed effect. Te koop online.


Tot slot nog twee bijzondere paletjes die oh zo mooi zijn. Het ene al wat budget vriendelijker dan het andere. Met het Sleek Oh So Special heb ik zonet nog enkele looks gemaakt die online gekomen zijn eerder deze week. Te koop online.

En het Urban Decay Naked palet is ook een veel gebruikt palet. Deze gebruik ik nog een tikkeltje vaker dan het Naked2 palet. Op oudejaarsavond heb ik het Naked palet gebruikt. Ik bracht Virgin aan onder de wenkbrauw. Op het ooglid Toasted, in de arcadeboog Hustle en in de buitenste ooghoek nog een beetje extra Creep. Gecombineerd met M.A.C. glitters was dit een mooie party look. Te koop online of bij Sephora in Nederland.

Zo dat zijn ze dan. Mijn top 12 van het voorbije jaar. Ik hoop dat jullie even hard genoten hebben van al dat moois van het voorbije jaar. Op naar de nieuwe beauty ontdekkingen van 2013!

Wat waren jou favorieten van 2012?


5 opmerkingen: