2 dec 2012

KERASTASE | ELIXIR ULTIME BY JADE JAGGER & ELIXIR ULTIME 24 CARATS COLLECTIE

Luxe en haarverzorging is grote liefde voor mij! Vandaar dat mijn interesse ook onmiddelijk opgewekt was toen ik vernam dat Kérastase weer wat leuks geïntroduceerd heeft.
 
Of ja nieuw nieuw kan ik het eerste product niet noemen. Want het is een grote bekende bij vele vrouwen. En dan heb ik het natuurlijk over de Elixir Ultime. Kérastase ging een bijzondere samenwerking aan met Jade Jagger (dochter van...) en vooral het resultaat is knap. Het intensieve haarverzorgingsgoedje werd in een luxe jasje gestopt. De kostbare oliën die in dit flesje verstopt zitten zijn maïsolie, arganolie, cameliaolie en pracaxiolie. Je kan het thuis gebruiken op verschillende manieren: als voorbehandeling, voor het föhnen, als finisher, gemengd met een conditioner,... . Met als resultaat een herstelend, voedend en beschermend effect. En voeg nog wat glans bij aan het lijstje en je hebt de perfecte omschrijving van de Elixir Ultime.
 
 
Hieronder een interiew met Jade Jagger herself. Wat is ze een knappe dame!
 
 
De kostbare oliën die we terugvinden bij Elixir Ultime zitten ook verwerkt in de Elixir Ultime 24 Carats haarverzorgingsproducten. Deze twee zijn gloednieuw en bestaande uit een sublimerende shampoo en masker. De shampoo kan dagelijks gebruikt worden en verwijderd onzuiverheden en voedt de haren in alle zachtheid zonder het te verzwaren. Het masker herstelt, voedt en geeft glans aan het haar. Dit kan je één keer in de week gebruiken als extra'tje. Beide producten bevatten geen siliconen.
 
Tip van de kapper! Voor nog meer glans kan je enkele druppeltjes van de Elixir Ultime toevoegen aan het masker.
 

 

 

Ik verhuis deze productjes alvast richting de badkamer voor een grondige test!

Deze producten zijn verkrijgbaar exclusief bij de Kérastase kappers.
 
Elixir Ultime by Jade Jagger (limited edition) 125 ml - 35.80 euro
Elixir Ultime sublime cleansing oil shampoo 250 ml - 22 euro
Elixir Ultime beautifying oil masker 200 ml - 39.30 euro
 
Hou jij van luxe haarverzorgingsproducten?

3 opmerkingen: