5 nov. 2012

PUPA | CHINA BLUE NOTD

Gisteren kregen jullie al een overzicht over de Pupa China Doll collectie inclusief een look. Vandaag wil je graag nog een nagellak kleur laten zien die eveneens behoort tot de China Doll collectie.

Naast de mooie rode kleuren uit de collectie trok deze kleur China Blue meteen mijn aandacht. Het is een koningsblauwe nagellak zonder shimmer, zonder glitters maar wel met een licht metallic finish.
 
Het flesje bevat 5ml en eigenlijk vind ik dat prima. Vaak draag ik maar één seizoen een bepaalde kleur (tenzij het zo'n klassieke kleur is zoals rood of nudes) en dan is een klein flesje meer dan voldoende. En 5 ml is de ideale manier om de it-kleuren van het seizoen te ontdekken en uit te proberen.
 
Het penseeltje is vrij lang en niet zo breed als we tegenwoordig gewend zijn bij vele merken. Maar het lakt wel bijzonder fijn en gemakkelijk.
 
Nuttig om te vermelden, deze China Blue dekte volledig in slechts één laagje. Werkt tijdsbesparend (minder tijd spenderen in het lakken + droogtijd) en daar houdt Beauty Treasures altijd van!


één laagje gecombineerd met een base en topcoat

 
Voor een Pupa verkooppunt bij jou in de buurt mail naar info@neolabo.be of bel 093645110.
 
Prijs per stuk 6.30 euro voor 5 ml.
 
Ga jij ook dit najaar voor blauwe nagellak?

6 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Rood blijft en klassieker en staat bijna bij alles leuk. Maar er zit ook een prachtig rode nagellak in deze Pupa China Doll collectie!

      Verwijderen
  2. Blauw is niet echt mijn kleur, tenzij de kleur echt diep of donkerblauw is. Geef mij maar zwart :-)

    BeantwoordenVerwijderen