6 nov 2012

LOOK | JUNGLE FEVER

Eindelijk de lang verwachte look die ik ging maken met het Dior Golden Jungle oogschaduw palet Golden Browns. Inmiddels kan het zijn dat in sommige parfumeries langzaam aan de nieuwste Dior collectie aan het binnen sijpelen is. Maar ik ben ervan overtuigd dat je her en der wel nog enkele leuke Golden Jungle items kunt spotten. Dus ik zou zeggen, als je nog iets wil hebben uit deze herfst collectie rep je dan NU naar de winkel! Voor de items definitief uit de rekken is. En uiteraard kan je er steeds nog even achter vragen.
Ik gebruikte voor deze look de combinatie van de drie oogschaduw kleuren die terug te vinden zijn in het palet Golden Browns. Echter de glans en de glimmertjes is slechts een overspray. En zodra deze eraf is, zijn de oogschaduws vrij mat van finish.
Geschikt voor diverse aangelegenheden. Zelf zou ik deze look dragen naar het werk, maar met wat extra oogpotlood en eventueel wat meer aangezet onder de ogen zou het ook een perfecte avondlook zijn.
donker bruin op het ooglid, licht bruin in de arcadeboog en de gouden kleur op het wenkbrauwbot

Verder gebruikte ik nog enkele heerlijke musthave producten van Dior nl de DiorSkin Nude Shimmer en de Dior blush in de kleur Sunkissed Cinnamon. Een volledige review en swatches over deze producten volgen. Aangezien deze behoren tot het vaste assortiment.
De lipstick die ik gebruikte zit verwerkt in het Golden Browns paletje en is een mix tussen een lipstick en een lipgloss zonder dat hij plakkerig aanvoelt. Deze geeft een erg mooie glans aan de lippen en bevat mini glansdeeltjes. Verder behoort ook de Dior Addict lipstick in de kleur Fatale tot deze collectie. De Addict lipstick is een zachte lipbalm achtige lipstick. Geeft een mooie glans aan de lippen en heeft een goede kleur pigmentatie. Ik denk dat ik dringend eens naar de overige kleuren van het Dior Addict lipstick gamma moet gaan kijken. Want deze Fatale lipstick bevalt me zeer.

Deze Dior Golden Jungle producten zijn te koop bij de parfumerie.
Dior lipstick in Fatale - 33.02 euro
Dior Golden Browns oogpalet - 74.25 euro

12 opmerkingen: