18 nov 2012

BOURJOIS | ROUGE EDITION LIPSTICKS & SWATCHES

Gloednieuw van het Franse make up merk Bourjois zijn de Rouge Edition lipsticks. Reden genoeg om deze even van naderbij te bekijken! Aangezien je op de catwalk en in modeshows steeds vaker ziet dat visagisten terug grijpen naar lipsticks. Bourjois besloot een comeback te maken met 18 nieuwe lipstick kleuren. Elke kleur individueel werd getest en goedgekeurd door moderedactrices. Mix en match en doe gewoon wat jezelf leuk vindt! Met de nieuwste Rouge Edition lipsticks gecombineerd met een leuke outfit ben je zeker en vast on trend!

Wat belooft Bourjois? Dankzij de ultrasmeltende, gladde textuur en rijke formule zijn de lippen glad, perfect gehydrateerd en beschermd en worden rimpeltjes verminderd. Ik testte alvast twee kleuren uit het gamma uit.
 
Zelf vind ik het super dat het aanbod aan verschillende kleuren zo groot is. Daarnaast maken zeer veel verschillende kleuren rood onderdeel uit van het kleuren gamma. Ideaal, zeker als je opzoek bent naar jouw ideale kleur. De Rouge Edition kleuren zijn opgedeeld in drie onderdelen: Preppy, Color Block en Night Out. De kleur Rose Coquette (06) behoort tot de Preppy kleuren terwijl Rouge Jet Set (13) deel is van de Night Out kleuren.

Rouge Jet Set - Rose Coquette
Rose Coquette

Rouge Jet Set


De pigmentatie van de kleuren die ik uitprobeerde was zeker en vast prima. Rouge Jet Set is een klassiek rode kleur met een prachtige glans. Geeft je een instant glamour effect zonder dat je al teveel moeite moet doen. Houdt lang, brengt eenvoudig aan en voelt erg zacht en fijn aan op de lippen.
 
Ook Rose Coquette is een fijne lipstick. Heeft zeker en vast dezelfde eigenschappen als Rouge Jet Set alleen de finish is anders. De rode kleur is hoogglanzend terwijl deze kleur eerder een metallic finish effect geeft op de lippen. De houdbaarheid van deze kleur is minder lang vanwege het feit dat deze kleur niet stained zoals de Rouge Jet Set. Maar deze overleeft zeker een tussendoortje.
 
De verpakking is volledig zwart met uitzondering van de opdruk Rouge Edition en het onderste gedeelte van de verpakking maakt dat je de kleur van de lipstick makkelijk kunt herkennen. Vooral 's morgens als ik nog niet goed wakker ben, vind ik dit handig!
 

 
Mijn favoriete kleur is toch wel de Rouge Jet Set ondanks dat ik deze minder vaak zal gebruiken dan de Rose Coquette. Ik vind eenmaal de finish van de rode kleur mooier.
 
De Rouge Edition lipsticks zijn te koop vanaf november bij de drogisterij en parfumerie (bv Ici Paris XL). Prijs per stuk 12.99 euro.

21 opmerkingen:

  1. De finish van de rode kleur vind ik het mooiste. Trouwens, heel leuke nieuwe haarkleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je nieuwe haarkleur staat je echt heel mooi ! Rouge jet set vind ik wel geslaagd

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks, het is wel nog even wennen, maar ik vind het zelf ook wel heel leuk :D

      Verwijderen
  3. Rouge jet set is prachtig ! Zag de lijn gisteren al in het Kruidvat maar er waren helaas geen testers bij. Als er binnenkort nog eens een actie is bij het Kruidvat v bourjois ga ik zeker eens kijken bij de lipsticks !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk dat de lipsticks morgen officieel te koop zullen zijn, misschien dat ze morgen de testers ook aanvullen. Maar Rouge Jet Set is echt de moeite waard.

      Verwijderen
  4. Rouge Jet Set staat je echt ontzettend mooi! Net als je nieuwe haarkleur trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hehe, het is precies dag van de rode lipstick in blogland ;-) Je staat er trouwens prachtig mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. You pretty lady!! ;-) Ik vind Rose Coquette erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind beide lipsticks wel mooi maar oh my je ziet er echt prachtig uit!
    Je make up look ook en je haar! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Rouge Jet Set is echt heel erg mooi!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, de rode is het mooiste maar de andere staat je ook heel erg goed! xxx eline

    BeantwoordenVerwijderen
  10. je ziet een paar zwarte haartjes op je bovenlip bij de rode lipstick gewoon dat je het weet hoor.

    BeantwoordenVerwijderen