21 okt 2012

PHILOSOPHY | SPETTERENDE NIEUWIGHEDEN

Onlangs was ik aanwezig op een Ici Paris XL event waarbij de nieuwste producten van diverse merken aan het publiek werd voorgesteld. En dan voornamelijk van de exclusieve merken die verbonden zijn aan de parfumerieketen Ici Paris XL. Het Amerikaanse merk Philosophy is hier één van.
 
In Amerika is het merk razend populair, en dat is geen wonder. Ze hebben ontzettend leuke producten, met goede formules en een leuke verpakking. Ik stel vandaag alvast de laatste nieuwe producten aan je voor. Die normaliter inmiddels bij Ici Paris XL te koop zijn. Ik spotte alvast sommige producten vorige week in de schappen bij mijn bezoek aan Ici Paris XL in Hasselt.
 
Take Shelter is een alround sun protection crème ontworpen voor de blanke en lichtgekleurde huid. Naast de nodige hydratatie en voeding, is het ook belangrijk dat we de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV straling. De belangrijkste bron van vroegtijdige huidveroudering.  Deze multitasking formule is verkrijgbaar met een spf 30 en 50. Naast de bescherming tegen UV, bevat deze crème verschillende antioxidanten die vrije radicalen neutraliseren en helpt te beschermen tegen milieuvervuiling. De textuur is licht en luchtig en wordt snel geabsorbeerd door de huid.
 
 
Ook Philosophy blijft niet achter als het aankomt op BB crèmes. Be Your Best zoals zij hun BB crème noemen combineert zes elementen met elkaar. Waardoor je kan stellen dat dit een knap staaltje multitasking is in de ochtend. De formule werkt in op het hydratatie peil van de huid, anti aging, verhelderend, zorgt voor een gladde finish en bevat een spf 30. Geschikt voor elk huidtype en werkt perfect als basislaag voor de aanbreng van je verdere make up. Deze BB crème zal verkrijgbaar zijn in twee kleuren: light en medium.
 
Het volgende product wekte alvast mijn interesse op. Naast de klassieke Microdelivery, bestaat er nu ook de Microdelivery Triple-Acid Brightening Peel. Bijzonder dat je zo'n soort product nu ook bij de parfumerie kunt kopen. Aangezien je meestal een intensieve peeling (en dan praat ik niet over een oppervlakkig scrubje of peeling) laat uitvoeren in een schoonheidssalon.
 
De Microdelivery Peel kit bestaat uit twee producten: The Microdelivery Exfoliating facial wash die je op dagelijkse basis kunt gebruiken voor een grondige reiniging. Terwijl The Mircrodelivery Peel één keer in de week aangebracht moet worden. Gedurende drie minuten vernieuwt en voedt het de huid. Als je last hebt van zwarte puntjes en andere onzuiverheden is deze peeling een echte aanrader. Want salicylzuur (BHA zuur) is de enige fruitzuur dat de mogelijkheid heeft om in de porie te reinigen en uit te zuiveren.
 
 
Fruitzuren zijn een trouwe bondgenoot tegen anti age. De pads bevatten AHA zuren waarbij verkleuring, gevolgen van acné en een onregelmatige teint aangepakt worden. Maar deze peeling gaat verder. Een goede celvernieuwing is namelijk essentieel voor een jeugdige uitstraling. De bekendste AHA zuren die verwerkt zitten in deze pads zijn: glycol zuur (werkt in op de rimpeltjes) en phytic zuur (natuurlijke verhelderaar).
 
 
Hoe te gebruiken? De pads zijn individueel verpakt. Je kan dit product gebruiken in kuurvorm (bv bij de seizoenswisseling) of op wekelijkse basis als je last hebt van pigmentatie en huidverkleuring. Gewoon aanbrengen op een gereinigde huid. De pad breng je aan in een vegende bewegingen over de huid.
 
Tot slot nog drie producten die limited edition zullen zijn met het oog op het eindejaar. Candy Cane Winter Escape is een leuke giftset met daarin drie producten: een lipgloss, een douchegel en een bodylotion met een warme vanille geur.
 
Maar mijn absolute musthave items voor dit najaar zijn de Candy Cane shower gel & bubble bath en de Candy Cane scrub. Ideaal voor de winter vanwege de geur (munt) dat sterk stimulerend werkt. En niet alleen op je gemoed, maar ook zeker en vast op je bloedcirculatie. Deze producten zijn apart te koop. Bij mij staan deze alvast op de wishlist!
 
 
 
Te koop exclusief bij Ici Paris XL

Take Shelter - 30.50 euro voor 30 ml
Be Your Best -  30.50 euro voor 30 ml (verkrijgbaar vanaf half november)
Microdelivery Peel kit - 70.50 euro
Microdelivery Triple-Acid Brightening Peel - 70.50 euro voor 12 pads
Candy Cane Winter Escape - 32.10 euro
Candy Cane shower gel & bubble bath - prijs onbekend
Candy Cane scrub - prijs onbekend

 
Weten deze producten jou te bekoren?

10 opmerkingen:

  1. Ohh die winterproducten zien er zooo leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh die Candy Cane collectie... daar loop ik binnenkort voor naar Ici Paris!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De nieuwe peeling werd door de dame op het event aangeraden voor mensen die last hebben van pigmentatie vlekjes. Mij raadde ze hem in ieder geval af, ik had het helemaal niet nodig vertelde ze! Ik kan dus verder met de eerste versie. Love it!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah goed nieuws, ik denk dat mij de eerste ook beter bevalt. Zo wie zo omdat ik wel hou van het mechanische ervan.

      Verwijderen
  4. Wauw, die candy cane collectie is gorgeoussss!!

    BeantwoordenVerwijderen