24 aug 2012

YVES ROCHER | PEAU PARFAITE BB CREAM

Garnier was het eerste merk dat in België de BB cream op de markt bracht. Inmiddels zijn er meerdere merken die een BB cream in het assortiment hebben. Ook Yves Rocher lanceert dit najaar (of beter gezegd in september) een eerste BB cream. De Peau Parfaite zoals hij gaat heten zal verkrijgbaar zijn in twee tinten (light en medium).

 
Deze Peau Parfaite heeft een zesvoudige werking.
  • Hydrateert de huid 24 uur lang
  • Egaliseert de teint
  • Vervaagt oneffenheden en tekenen van vermoeidheid
  • Maakt de huidstructuur glad
  • Laat de teint stralen
  • Beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf (maar bevat geen SPF)
De formule is verrijkt met witte thee extracten wat gekend staat voor een huidbeschermend element. Daarnaast zou de formule licht van textuur zijn, waardoor deze makkelijk aan te brengen is.
 
Hopelijk lukt het Yves Rocher om hun zesvoudige werking waar te maken. En wie weet wordt het wel een nieuw geliefd product binnenkort.
 
Verkrijgbaar vanaf september 2012 bij Yves Rocher online en in de winkels. Prijs per stuk 18 euro.
 
Wat denk jij ervan?
 

7 opmerkingen:

  1. Klinkt niet slecht. Ik ben toch geen grote BB cream fan, vind het prima om te gebruiken op warme dagen maar verder blijf ik meer voor foundation. De Garnier versie vind ik wel erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. vind hem nogal duur voor een BB cream :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vind ik ook! Maar 9 van de 10 keer dat je bij YR binnenstapt is er -50% op de gehele winkel. Wat maakt dat deze BB cream gelijkaardig is in prijs alla Garnier, L'Oréal.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt heel goed, ben altijd fan van de Yves Rocher

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het raar dat ze die pas naar de winter toe launchen. Ik vind de BB cream toch net iets meer voor de zomer. In de winter grijp ik toch naar de foundation!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. juist gekocht voor 9,99 euro met korting van -50% . Niet echt tevreden . lekkere geur maar smelt niet goed, blijft als een masker op jouw gezicht . niks waard

    BeantwoordenVerwijderen