25 aug 2012

BEAUTY NIEUWS | DE EERSTE BEAUTY BOX IN BELGIE IS EEN FEIT

Lang verwacht en eindelijk ook beschikbaar vanaf dit najaar in België is Deauty. De eerste Belgische beauty box die zich zal presenteren op onze markt. Als je niet bekend bent met het concept dan leg ik je maar al te graag uit wat dit inhoudt. Deauty staat voor Discovering Beauty. Het is een maandelijkse box waarop je jezelf kan abonneren. Je ontvangt vervolgens een box bij je thuis geleverd waarin 4 à 6 travelsize producten in terug te vinden zijn. Op deze manier maak je kennis met de nieuwste producten, ontdek je nieuwe merken en ben je steeds op de hoogte van de laatste nieuwigheden. Op deze manier kan je thuis op je gemak een product uitproberen, en ontdekken of het je bevalt of niet. Het maakt het alvast eenvoudiger om miskopen te vermijden.
 
Inmiddels maakte Deauty op hun facebook account al bekend met welke merken ze gaan samenwerken. Welke andere merken zullen dit rijtje nog aanvullen op termijn?
 
Ik ben alvast benieuwd of deze beauty box een even groot succes wordt zoals in het buitenland (Amerika, Groot Brittannië en zelfs in Nederland).
 
Binnenkort dus verkrijgbaar in België, meer info en je inschrijven kan je doen via de website. Het abonnement kost 15 euro per maand (inclusief verzendingskosten).
 
Klinkt dit nieuws goed in jouw oren?


5 opmerkingen: