17 aug 2012

SANEX | DEO DERMO REPAIR

Regelmatig opnieuw schaf ik mezelf een nieuw merk van deo aan. Ditmaal besloot ik de proef op de som te nemen met Sanex Dermo Repair. Niet meteen een merk dat me wild omver blaast, maar ik las menig goede reviews over deze Dermo Repair lijn dat mijn verwachtingen hoog gespannen stonden.

Het Dermo Repair gamma is geschikt voor de meest gevoelige huid, bevat geen alcohol en biedt 24h anti transpirant. Benieuwd wat ik van deze deodorant vind?

De geur van deze deo is heel subtiel. Niet geurloos, maar niet overheersend. Ik moet zeggen dat ik deze geur zeker weet de appreciëren, aangezien het niet de bovenhand neemt op je parfum.

De verpakking is sober, maar dat past nu eenmaal met het merk Sanex. Als ik aan Sanex denk, dan denk ik aan neutrale producten die mild zijn voor de huid. Daarbij horen geen opvallende, en kleurrijke verpakkingen. Dus met dat in het achterhoofd, vind ik de verpakking goed gekozen.

Ik beoordeelde deze deo op basis van de elementen die ze zelf aanhaalde op hun verpakking. Geschikt voor de gevoelige huid? Beauty Treasures steekt een duim omhoog. Je merkt meteen dat deze spray geen alcohol bevat, aangezien het geen branderig gevoel nalaat wanneer je het onmiddelijk gebruikt na het scheren. Ik scheer mijn oksels om de andere dag met als gevolg dat mijn oksels af en toe aan de gevoelige kant zijn. Rode bultjes, ingegroeide haartjes het komt mij allemaal bekend voor. Ik krijg het idee door deze deo te gebruiken dat mijn oksels een soort balans gevoel ervaren. Dat heeft misschien te maken met het Activ Restore Complex? De claim van 24h anti transpiratie daar geloof ik persoonlijk niet in. Wat ik wel ervaren heb is dat vieze geurtjes niet snel de kop opsteken. En dat vind ik wel positief. Ik hou ervan om regelmatig mijn deo doorheen de dag opnieuw aan te brengen, puur uit hygiëne. Ik hou van zo'n okselfris gevoel.

Kortom een fijne deo die je oksels voorziet van de nodige zachtheid, een aangename geur en dat voor een kleine prijs. Me likes! En ik weet zeker dat deze opnieuw in mijn winkelmandje zal belanden.

Sanex is te koop bij de supermarkt en drogisterij. De exacte prijs weet ik niet meer vanbuiten, maar ik vermoed rond de 3.50 euro per stuk.

9 opmerkingen:

  1. Jaaaaaa, love de Dermo Repair! Ik ben grote fan van de roller :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed! Ik ben momenteel nog aan een fles Dove bezig, maar deze lijkt me een waardige opvolger :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de deorollers hiervan erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ook een tevreden gebruikster van deze deo!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. krijgt ge betaald om van die onzin te schrijven?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Neen, ik ben niet betaald noch heb ik dit product gekregen. Dit betreft een eerlijke review.

      Verwijderen