5 aug 2012

NOTD | NIGHT IN THE CITY

Vanaf het begin toen bekend werd dat Ici Paris XL met hun huismerk Only You een eigen nagellak merk gingen starten, werd ik meteen blij. Zeker toen ik hoorde dat het betaalbare prijzen (4.95 euro/stuk) gingen zijn en zeer regelmatig nieuwe limited edition kleuren op de markt brengen. Inmiddels kon je al enkele swatches zien voorbij komen van hun zomer collectie (klik hier).

De kleur Night in the City is een prachtig antriciet grijze kleur met een mooie glans erin. Ideaal als je houdt van donkere kleuren. Of als je niet verzot bent op de laatste nieuwe trend kleuren en het liever houdt bij de klassiekere kleuren. Persoonlijk vind ik dit een kleur die makkelijk combineerbaar is met vrijwel iedere outfit.

Night in the City behoort tot het standaard assortiment en is bijgevolg het hele jaar door verkrijgbaar. Alle nagellakjes hebben een plat breed kwastje voor een eenvoudige nagellak applicatie.  
twee laagjes zonder topcoat

Heb jij al een keertje een Only You nagellakje uitgeprobeerd? Wat was jouw ervaring hiermee?

Fijne zondag!

5 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kleur! Echt heel bijzonder. Lijkt wel blauwe shimmer wat erin zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Speciaal kleurtje, met de glitters erin lijkt het sprekend op straatstenen. Ik heb nog nooit iets van Only You geprobeerd, maar het nagellakassortiment vind ik er wel leuk uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleur voor de winter!
    De Only You nagellakjes hebben echt een superfijne borstel!

    BeantwoordenVerwijderen