20 aug 2012

ENKELE DIADERMINE NIEUWIGHEDEN

Diadermine heeft enkele nieuwe producten geïntroduceerd die ik zeker en vast de moeite waard vind om even te tonen aan jullie. Als eerste de Lift+ Sun Protect is een dagcrème dat het beste van twee werelden combineert. Het is op de eerste plaats een liftende dagcrème waarbij er aandacht geschonken wordt aan het collageennet. Collageen vormt samen met elastine de belangrijkste elementen voor een stevige huid. Naarmate je ouder wordt, nemen beiden vezels in de huid af (verslappen) en wordt huidverslapping zichtbaar. Maar niet alleen collageen is belangrijk, ook de zon is een belangrijke factor in de strijd tegen huidveroudering. Lift + Sun Protect is verrijkt met een anti age complex SPF 30 (UVA & UVB).

De sleutelwoorden voor deze dagcrème zijn
  •  lifiting
  •  bescherming tegen de zon
  •  intense hydratatie
 

Te koop vanaf heden bij de supermarkt en drogisterij. 50 ml -15.99 euro

Een totaal ander gamma van Diadermine dat ook gloednieuw is, zijn de High Tolerance producten. Deze lijn kalmeert een gevoelige en reactieve huid. Verrijkt met bloesemwater, maar deze producten bevatten geen parabenen, geen siliconen noch parfums. Ik ben benieuwd of deze producten definitief een einde stellen aan roodheid, branderigheid, trekkerigheid van de huid en andere ongename taferelen.

De lijn bestaat uit een reinigingsmelk, een reinigingsgel, een micillaire lotion, een hydraterende dag- en nachtcrème en een anti rimpelverzorging.

Te koop vanaf heden bij de supermarkt en drogisterij. Prijs variëren tussen 4.99 euro en 12.99 euro. Opgelet de anti rimpel producten en de micillaire lotion kunnen op bepaalde plaatsen slechts beschikbaar zijn vanaf september.

4 opmerkingen: