16 feb 2012

REVIEW: GOSH LIGHT' N SHINE LIP GLAZE

Een van mijn favoriete lipglossen van het moment zijn de Light 'n Shine lip glaze van Gosh. Je kan het kort en bondig omschrijven als een fancy gloss met ingebouwde led verlichting, spiegel en lots of sparkles.

Helaas werkt Gosh voor de glossjes niet met namen, enkel met nummers. Ik kan ontelbare redenen bedenken waarom ik deze glossjes fantastisch vind. Het accentueert je eigen lipkleur op een mooie manier zonder trop te zijn. Subtiele shimmertjes geven je mond een glamoureus effect. De textuur van de gloss is eerder aan de dikkere kant en iets of wat plakkerig. Precies goed naar mijn mening. Wat maakt dat de gloss een drankje kan overleven.

Uiteraard is de verpakking een leuke extra. Het spiegeltje en de verlichting inside trekken wel meteen de aandacht van je naaste collega, buur, vriendin. Dus als je liefst je lippen zo onopvallend mogelijk bijwerkt, is deze lipgloss geen aanrader. Maar 9 van de 10 kansen krijg je er wel meteen een leuke opmerking over.


Kleur 8 - 4 - 5 -9
Light ' Shine 8
Light ' Shine  5

Light 'n Shine 9


Light 'n Shine 4

 
Een groot pluspunt vind ik dat de shimmertjes die verwerkt zitten in deze lipgloss niet voelbaar zijn. Daarnaast zijn de lipglossen prachtig over een lipstick. Tenminste als het voor jou een tikkeltje meer mag zijn.

Doen ze jou in enig opzicht ook denken aan de MAC Dazzleglass?

 Te koop bij het Kruidvat. Prijs per stuk 7.95 euro, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

6 opmerkingen:

  1. Het eerste wat ik dacht was : die lijken goed op de dazzleglasses ! Ik heb er nog gene geprobeerd maar voor die prijs kan je niet sukkelen he.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dazzleglass is nog een beetje anders, maar ik vind het er wel op gelijken. Niet exact hetzelfde, maar je kan er 2.5 kopen voor de prijs van 1 dazzleglass.

      Verwijderen
  2. Ik vind ze ook bijna identiek aan de dazzleglasses!

    BeantwoordenVerwijderen