19 feb 2012

NIEUWIGHEDEN BIJ DEBORAH MILANO

Met de lente in aantocht, of ja daar hoop ik toch op, en niet alleen ik want Deborah Milano introduceert zes nieuwe frisse lente/zomer kleuren. Dit in het huidige 24 Ore Velvet Eyeshadow gamma. Een mix tussen microparels en pure intensheid maken dat deze oogschaduw een lange houdbaarheid hebben en een iriserend effect hebben op de ogen. Je kan de oogschaduw zowel nat als droog aanbrengen. Nat is ideaal als je houdt van een intense metallic finish.


Helaas moeten we wel nog even wachten op deze nieuwe kleuren. Maar het prettige is dat Deborah Milano wel werkt met leuke namen. White Linen, Angora Rose, Baby Blue Wool, Lilac Chiffon, Blue Denim en Green Brocade (in deze rangschik zijn ze ook afgebeeld).

De 24 Ore Velvet Eyeshadow (nieuwe kleuren) zullen verkrijgbaar zijn vanaf maart 2012 bij Galleria Inno en iU. Prijs per stuk 8.95 euro.

Maar niet alleen de nieuwe kleuren 24 Ore Velvet Eyeshadows zijn nieuw, ook komt Deborah Milano met vier oogschaduwquads. De kleuren zorgen voor een onderling harmonie. Maar uiteraard kan je onderling mixen en matchen. Met als gevolg dat je ontelbare diverse looks kunt creëren. De formule zorgt voor een lange houdbaarheid van de oogschaduw zonder te vervagen, of vlekken.


Verkrijgbaar in de volgende kleuren: All Black, Total Purple, Turqouise Touch en Entirely Jade (in deze rangschikking ook afgebeeld hierboven).

Te koop vanaf eind februari 2012 bij Galleria Inno en iU. Prijs per stuk 11.50 euro.



7 opmerkingen: