30 jan. 2012

WEBSHOP MILD COSMETICS

Tijdens mijn vele zoektochten op het internet kwam ik toevallig langs op de webshop Mild Cosmetics. Een walahala voor de (groene) beautyliefhebber onder ons.

Het gamma dat je terug vindt in de webshop is zorgvuldig uitgekozen door webshop eigenares Anoushka. Ze heeft enorm veel aandacht besteed aan producten met zuivere ingrediënten, zonder parabenen en synthetische stoffen. Kortom elementen die weinig kans uitlokken op reactie op gebied van huidirritatie.

Welke merken vind je zo al terug in de webshop?
 • Unity Cosmetics
 • Sante
 • Logona
 • Decubal
 • Ecover

Misschien niet onbelangrijk om te vermelden is dat ze voor de klanten een speciale service aanbieden. Je kan namelijk je specifieke vragen omtrent make up en huidverzorging aan hun doorgeven, waarbij ze jou een antwoord op maat bieden zodat je alsnog de aangepaste producten weet te vinden. Handig toch?

Kende jij deze webshop al?

8 opmerkingen:

 1. Nog nooit van gehoord, klinkt wel goed! Ik hou altijd wel van 'natuurlijke' producten, ook al vind je ze niet zoveel.
  Leuke blog heb je, ik volg je!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van deze webshop had ik nog nooit gehoort. Maar ik ben even een kijkje gaan nemen en het ziet er heel erg goed uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende hem ook nog niet, maar het is volgens mij wel een kijkje waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die webshop kende ik nog niet. Producten zonder parabenen vind ik altijd erg fijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oohh nice!!

  Xo, Carmen
  check out my blog, and become a friend
  www.mydailyfashiondosis.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De webshop ken ik niet, maar ga zeker een kijkje nemen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken de shop niet maar wel handig voor 't lief want die is aan zoveel zaken allergisch dat het niet op te noemen is!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog niet van gehoord, maar wel super dat er een goed contact is met de klant als er vragen zijn. Dat zouden ze bij elke webshop/merk moeten hebben.

  BeantwoordenVerwijderen