22 nov 2011

REVLON SMOKY CANVAS NAIL ENAMEL

De nagellak Smoky Canvas maakt onderdeel uit van de Revlon 60's Modern Mix Up winterlook (klik hier voor meer info). Het eerste moment dat ik deze kleur zag, dacht ik hmm dit gaat mij niet bevallen. Maar eens ik het uitgeprobeerd had op mijn eerste nagel, viel al mijn twijfels in één keer weg.


 
Smoky Canvas is een bijzondere kleur. Moeilijk te omschrijven of het nu grijs is, licht groen of wat voor kleur is het nu eigenlijk? Maar een ding weet ik zeker deze kleur is echt fun. Een trendy kleurtje, maar toch niet te opvallend. Geschikt voor vele gelegenheden en bij diverse outfits.


Goede dekking na één laagje en droogt erg goed. Zelf gebruikte ik maar één laagje, dat was voldoende voor mij. En dat allemaal zonder topcoat heeft deze nagellak minstens 3 dagen mooi gebleven. Wat zeker geen slecht resultaat is, want met topcoat kan dit enkel langer in duurtijd zijn. Het penseel is vrij dun, en heeft wel de neiging teveel product op te nemen. Dus goed je penseeltje afborstelen voor je gaat lakken.

Kortom geen slecht idee om in de toekomst de Nail Enamels van Revlon even te bekijken. Leuke goede nagellakjes tegen een betaalbare prijs. Een flesje bevat 14.7 ml product, wat zeker niet weinig is.


Prijs per stuk 8.95 euro, te koop oa bij Galleria Inno, Planet Parfum en bij bepaalde parfumeries.

Is dit een kleur die jij dragen?

7 opmerkingen:

  1. Hele mooie kleur! En Revlon lakjes lakken echt fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is idd een speciale kleur ! Revlon lakjes heb ik nog niet geprobeerd, moet ik gauw es doen !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kleur!
    Ik heb zelf nog geen lakjes van Revlon geprobeerd maar ben er wel benieuwd naar! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aparte kleur ! Revlon lakjes heb ik zelf nog niet geprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie nagellak en fijn dat ie goed dekt, zelf draag ik liever wat meer kleur op mijn nagels. Ik ben niet zo'n nude fan maar dat is natuurlijk heel persoonlijk.

    BeantwoordenVerwijderen