17 aug 2014

GIVENCHY | DAHLIA DIVIN

Zet je schrap voor de nieuwste eau de parfum van het modehuis Givenchy. Gecreërd voor de moderne godin: Dahlia Divin. François Demachy, de geurbedenker, liet zich inspireren door het voorbeeld van de haute couture jurken van Givenchy. 


Om de geur gestalte te geven, werd er gekozen voor licht regressieve, kleurrijke en sappige toetsen. 

gouden mirabellen
jasmijn en witte bloemen
vanvetiver, sandelhout en patchoeli

De flacon oogt luxueus en chique. Wit en goud zijn de twee kleurelementen die zowel in de flacon als in de verpakking terugkeren. Waarbij de gouden draad om de hals van het flesje refereert naar de coutureallure van hun kledingslijn.


Wat vind Beauty Treasures hierover? De geur is goddelijk. Op en top vrouwelijk, de bloemige opener van mirabellen is zacht en subtiel. Waarna de geur overgaat naar een sprankelend bloemenboeket dat frisheid uitstraalt. De houtachtige basis geeft kracht aan de geur. Dit huwelijk van geuren blijft lang nazinderen op de huid. De ochtend nadien ruik ik nog deze heerlijke geur op mijn kleren! 


Bij een nieuwe geur hoort natuurlijk ook een gezicht. De keuze van Givenchy viel ditmaal op Alicia Keys. Zij mag de nieuwe muze zijn voor deze eau de parfum. Alicia Keys is even gracieus als de geur zelf, het verwondert mij niet dat Givenchy haar als bekende ster eruit pikte.  


Verkrijgbaar sedert 13 augustus 2014 bij de parfumerie.
Eau de parfum Dahlia Divin 30 ml - 64 euro/50 ml - 92 euro/75 ml - 113 euro

Beauty Treasures

2 opmerkingen: