3 mrt 2014

GOLDEN ROSE | NAIL POLISH REMOVER PADS

Voor mij is Golden Rose geen onbekende meer. Ik ken het merk intussen al enkele jaren en ik weet dat ze een leuk aanbod nagellak en make up hebben. Ditmaal probeerde ik de nail polish remover pads uit.


Over het algemeen koop ik meestal (om niet te zeggen altijd) een goedkope dissolvant bij de supermarkt of drogisterij. Ditmaal deed ik een (kleine) investering in remover pads. Het zijn flinterdunne watjes doordrenkt met nagellak remover. In één doosje zitten 30 stuks en meestal gebruik ik twee watjes per keer. Dus je zou kunnen zeggen dat zo'n doosje goed is voor een 15 tal keer te gebruiken.

Als je afknapt op de klassieke geur van dissolvant, dan moet je zeker en vast deze remover pads eens uitproberen. Het geur probleem is meteen opgelost, want de pads zijn geparfumeerd. Ik koos voor de geur Aloë Vera, maar de pads zijn ook verkrijgbaar met aardbei, druiven, ... geur. Wat maakt dat het verwijderen van je nagellak dubbel zo fijn is. Ten eerste heb je geen last van de geur en ten tweede je badkamer stinkt niet naar de dissolvant, maar ook je vuilbak niet!


De formule is verrijkt met oliën en vitamines. En dat merk je ook, want er blijft een dun laagje olie na op je nagelplaat. Zelf vind ik dit geen probleem, zeker niet wanneer ik mijn nagels niet opnieuw lak, dan kan ik ook meteen de oliën even inmasseren. Als ik ze wel dezelfde dag/avond opnieuw lak, dan was ik eerst mijn handen vooraleer ik opnieuw aan de slag ga. Zodat de nagelplaat vet vrij is.


Het doosje is compact en bijgevolg handig om mee te nemen op reis. De formule is mild, zonder aceton en droogt de nagels niet uit. Integendeel zelfs, de formule is verzorgend en het verwijderen van je nagellak gaat vlot. Wanneer je glitter nagellak op hebt, is het lastiger, maar dat probleem heb je ook met een gewone dissolvant. Doordat het watje zo dun is, kan je het makkelijk plooien en rollen op de manier dat jij het fijn vindt om te werken.

Te koop via de webshop van BlueSage of een ander Golden Rose verkooppunt. Prijs per stuk 4.75 euro.

5 opmerkingen:

  1. Ik heb deze product wel eens van de Kruidvat geprobeerd, en ik had er meerdere nodig. Zal dat met deze ook zo zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik gebruik meestal 1 watje per hand. Dus in het totaal 2 watjes. Bijgevolg kan je ongeveer een 15 tal keren deze watjes gebruiken.

      Verwijderen
  2. Voor op reis is dit inderdaad wel handig. Ik stop niet graag een volledig flesje remover in mijn make-up tas, dus misschien moet ik eens zien of ik deze of een alternatief kan vinden tegen dat ik volgende maand op reis vertrek :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ze wel eens van de Action geprobeerd, vind het vooral fijn voor op vakantie, hoef je geen fles mee te slepen :)

    BeantwoordenVerwijderen