22 mei 2013

RIMMEL | REVIEW LASH ACCELERATOR ENDLESS MASCARA

Nieuw bij Rimmel is de Lash Accelerator Endless mascara. Normaal gezien doe ik geen reviews vooraleer de producten ook effectief te koop zijn, maar vandaag toch even een uitzondering. Aangezien deze nieuwe mascara binnen een tweetal weken te koop is (vanaf juni).
 
 
Mijn aandacht werd onmiddelijk getrokken door de opvallende haast fluoriserende verpakking. Hier kan je werkelijk niet naast kijken. De naam van deze nieuwe mascara is niet meteen van de minste. Maar integenstelling tot wat ik normaal gezien gebruik (volume volume en nog eens volume mascara) is dit een wimperverlengde mascara. Rimmel belooft tot 90% langere wimpers en gedefineerde wimpers zonder klontertjes. Daarnaast zit in de mascara een wimpergroeicomplex verwerkt dat de natuurlijke groei van je wimpers versterkt.
 
Ik moet eerlijk toegeven, het was toch weer even wennen na de reeks volume mascara's die ik gebruikt hebt, om terug naar een wimperverlengende mascara over te schakelen. De Lash Accelerator Endless mascara is me goed bevallen. Kijk maar mee voor het resultaat.
 
Eén laagje vind ik heel naturel ogen, twee laagjes vind ik het mooiste effect geven. Bij drie laagjes had ik persoonlijk gehoopt dat mijn wimpers toch net een tikkeltje meer gesepareerd zouden worden. Mijn wimpers worden niet dramatisch verlengd, maar je merkt wel goed verschil. Ze worden gelift en zijn voorzien van een intens zwarte kleur. Al ben ik wel benieuwd wat het effect is, als je de extreme black gebruikt. Het borsteltje is een polymeer stekelborsteltje dat je tegenwoordig bij meerdere mascara's tegen komt. Het werkt prima. 's Avonds gebruik ik een olie oogdemaquillant voor het verwijderen van de mascara. Maar dat is een kwestie van voorkeur. Ik vind dat de mascara met zo'n remover het beste en het snelste er vanaf gaat. Wel even opletten dat je je concealer na het aanbrengen afpoedert, want anders bestaat de kans dat je mascara doorheen de dag gaat vlekken.
 
geen mascara - één laagje
twee laagjes -  drie laagjes
Algemeen gezien ben ik blij deze nieuwe Rimmel mascara uitgeprobeerd te hebben. Werkt goed en is makkelijk terug te vinden. De prijs die je hiervoor betaald is eerder gemiddeld.  Maar zit prijs kwaliteit zeker prima.
 
Te koop vanaf juni bij de supermarkt en drogisterij. Verkrijgbaar in twee kleuren: black en extreme black. Prijs per stuk 12.99 euro.

9 opmerkingen:

 1. mooi resultaat :) die verpakking valt inderdaad goed op

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze mascara geweldig, de beste verlengde budget versie die ik tot hiertoe gebruikte. Heb geen last van vlekken na verloop van tijd en ook niet van klontertjes bij drie laagjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is ook een goede mascara. Sinds ik mijn concealer afpoeder met een transparant poeder heb ik er ook geen last meer van gehad. Dus happy me :D!

   Verwijderen
 3. Ik ga meestal voor de volume mascara's maar dit resultaat ziet er ook goed uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi resultaat heb je hierdoor :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Na twee laagjes vind ik het effect erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja twee laagjes vind ik persoonlijk ook het mooiste :-)

   Verwijderen