14 apr 2013

SHOPLOG EINDHOVEN

Eerder deze week verklapte ik in mijn artikel over een weekendje weg Eindhoven al enkele leuke adresjes die de moeite waard zijn om te gaan bezoeken mocht je in Eindhoven zijn. Aangezien Eindhoven een leuke stad is om te shoppen, bleef ik niet aankooploos rond lopen. Uiteraard spraken de beauty shops mij het meeste aan. Dus raad eens, zou ik beauty spulletjes gekocht hebben of niet? Moeilijke vraag hé?
 
Jeps, bij Make Up Studio hadden ze geweldig veel mooie producten. Om de een of andere reden vergis ik me telkens tussen Make Up Studio en Make Up Store. Ze maken het soms een mens toch ook moeilijk hé? Als ik mij niet vergis is Make Up Studio van Nederlandse makkelarij. En dat was bijvoorbeeld wel te zien, aangezien ze zelfs een volledige oranje make up collectie hebben voor hun nationale feestdag. Zelf had ik nog veel meer kunnen kopen, maar besloot het te beperken tot twee items. Als eerste spotte ik de oogschaduw in de kleur Blue Emerald. Een prachtige turkoois blauwe kleur. Perfect voor onder de wimperrand aan te brengen om je oogkleur nog beter tot zijn recht te laten komen. En de blush in de kleur Elegant Beige is eerder een subtiele kleur maar met een hoogglans.
 
 
Verder scoorde ik bij Big Bazaar (haha wat een naam voor een winkel) nog enkele leuke voetencrèmes van the Foot Factory. Van het merk zelf had ik nog nooit eerder gehoord. De textuur is eerder een verfrissende gel wat zeker goed van pas gaat komen richting de zomer. Big Bazaar is trouwens wel eens een leuke winkel om even binnen te springen als je tijd hebt. Want ze verkopen er heel wat dingen, vaak prulletjes, maar die soms ook gewoon handig zijn. En ik moet wel toegeven dat ik deze verpakking erg leuk vond.
 

Verder kocht ik bij Hunkemöller nog enkele leuke slipjes en een cadeautje voor een vriendin die inmiddels jarig is geweest.
 
Make Up Studio oogschaduw - 16.90 euro
Make Up Studio blush - 16.90 euro
The Foot Factory foot lotion - prijs onbekend maar minder dan 5 euro het stuk

7 opmerkingen:

  1. Wat een mooie blush en oogschaduw! Ik vergis me zelf ook altijd in make up store en make up studio haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Foot Lotion lijkt me wel grappig, aangezien ik normaal nooit echt speciale dingen voor mijn voeten gebruik (ik heb een hekel aan voeten haha).

    Liefs,
    Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De oogschaduw en de blush zien er heel mooi uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha, die voetjes zijn echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die voetlotion is té cuté ! Ik mis ook altijd tussen make up studio en make up store.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De blush ziet er mooi uit en die tubes voetcrème zien er leuk uit!!

    BeantwoordenVerwijderen