22 apr 2013

OLAZ | REVIEW REGENERIST GAMMA

Via Facebook kondigde ik een hele poos geleden aan dat een testpanel startte met het uitproberen van allerlei (nieuwe) huidverzorgingsgamma's. De eerste review over de Nivea anti rimpel Q10+ Energy dagcrème is intussen de revue gepasseerd. Tijd voor een nieuwe review ditmaal over het Olaz Regenerist gamma. Benieuwd of dit gamma de testpersoon in kwestie bevallen is? De test heeft gelopen over een duurtijd van 3 maanden.

Het Olaz Regenerist gamma is een geavanceerde anti-verouderingslijn. Een goede keuze voor de vrouw die er graag lang jong en fris wil blijven uitzien, maar er geen fortuin aan wil uitgeven. Het gamma bestaat uit vier huidverzorgingsproducten: 3 zone treatment dagcrème, herstellende nachtcrème, 3 zone super serum en oog liftend serum. Deze producten bevatten tal val interessante ingrediënten waaronder peptiden, vitamine B3, allatoïne, pro vitamine B5, vitamine E en groene thee extracten.

Ditmaal is dit gamma uitgetest door een 50 plusser (met nog een prachtige huid), maar uiteraard staat op huidveroudering geen leeftijd. En kan je bijgevolg met dit gamma al eerder starten. Alles is afhankelijk van de staat van je huid en interne- en externe factoren zoals erfelijkheid, zon, roken, stress, ... . Maar de huid rond de ogen en de mond zijn de zones waar de eerste teken van veroudering starten. Dus eventueel zou je dit gamma ook zeer plaatselijk kunnen gebruiken.


Deze dagcrème werkt sterk vochtinbrengend wat zeer belangrijk is voor een gezonde volle huid zonder fijne lijntjes. Waarbij hyaluronzuur vocht vastbindt en peptiden zorgt voor een herstellende werking van de huid.

Eerst en vooral de verpakking ziet er super mooi uit. Net een glazen potje, maar is toch gemaakt van plastiek. Het oogt erg mooi in de badkamer. De dagcrème is in gebruik prettig vanwege de romige textuur. Is niet plakkerig of vettig en wordt snel opgenomen door de huid. Hydrateert de huid en zorgt voor een aangenaam gevoel nadien (niet trekkerig). Geen last gehad van een allergische reactie en het effect. Goh moeilijk te zeggen, maar ik stel wel vast dat mijn rimpeltjes zeker niet verergerd zijn. Pluspunt is zeker en vast de aangename geur.



Wist je trouwens dat de Olaz Regenerist herstellende nachtcrème verrijkt is met de kracht van een serum? Gedurende de hele nacht worden actieve werkstoffen vrij gegeven voor een optimale werking. Het helpt de celvernieuwing in de opperhuid opnieuw te activeren.

De nachtcrème ziet er zowel van verpakking als van inhoud totaal anders uit. Wat zorgt dat er een goed onderscheid gemaakt wordt tussen de dag- en nachtverzorging. Deze is van textuur voller, wat ergens ook logisch is. Aangezien 's nachts je huid het meeste herstelt. Wederom een lekker ruikend product, smeert gemakkelijk uit en is 's morgens totaal geabsorbeerd door mijn huid. En zorgt zeker niet voor zo'n vettig laagje op de huid wat je soms wel eens hebt met een nachtcrème. Grappig is wel de kleur (licht paars) van de herstellende nachtcrème.


Bovenstaande producten zijn de basis en deze kan je aanvullen met de oogcrème en het serum. Wat ik zeker zou aanraden voor een optimale werking en effect.


De eerste tekenen van veroudering zijn toch wel het eerste zichtbaar rond de ogen. Doe daar nog een dosis stress en weinig slaap bij en je ziet er meteen moe en slecht uit. Vandaar dat een gezonde voeding en voldoende rust in combinatie met verzoringsproducten zo belangrijk is. Dit oogserum helpt de vochtbarrière te verstevigen en verheldert de oogleden.

De tube is hygiënisch en voorkomt dat je teveel van het product gaat gebruiken dankzij het handige doseermondje. De oogcrème is licht van textuur gelijkaardig aan een serum en breng ik al pianoterend aan rond mijn ogen en je merkt meteen dat het product volledig opgenomen wordt door de oogcontour. Deze oogcrème vind ik een echte aanrader en is bijzonder zuinig in gebruik. Bovendien bevat deze Regenerist oog liftende crème een hintje van parelmoer. Waardoor je oogcontour er instant frisser uitziet.



Het 3-zone Super Serum is sterk geconcentreerd en bevat oa amino peptiden en vitamine B3. Twee krachtige werkstoffen. Het werkt op drie zones: gezicht, hals en decolleté.

Net als de oogcrème vind ik het serum verpakt in een hygiënische verpakking, ditmaal een pompflacon. Ongeveer vier pompjes serum heb ik nodig voor mijn volledig gelaat, hals en decolleté. Wat maakt dat het zuinig in gebruik is. Ruikt fris en voelt meteen zijdezacht aan op de huid. Zonder dat het vettig is. Geeft een bijzonder fijn gevoel.




Kortom, ik vind van mezelf dat ik er frisser en jonger uitzie na drie maanden intensief gebruik van dit Olaz Regenerist gamma. De combinatie van de producten zorgt voor een aangenaam gevoel op de huid zonder een trekkerig effect. Lang geleden dat producten mij nog zo aangenaam weten te verrassen hebben. Hier twijfel ik niet aan, deze belanden opnieuw in mijn badkamer. Mijn absolute aanrader is het serum.

Het Olaz Regenerist gamma is te koop bij de supermarkt en bij de drogisterij.

Olaz Regenerist 3-zone Super Serum -32.99 euro
Olaz Regenerist 3-zone Treatment dagcrème - 32.99 euro
Olaz Regenerist liftende oogcontour serum - 22.99 euro
Olaz Regenerist herstellende nachtcrème - 22.99 euro


9 opmerkingen:

  1. die in de rode glazen verpakking zien er zo chique uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankzij deze review weet ik wat te kopen voor moederdag, vermits de testpersoon dezelfde leeftijdscategorie heeft als mijn mama.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het liftend oogserum heb ik zelf geprobeerd en daar was ik heel blij mee, zelfs al 25-jarige :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja de textuur is ook erg licht waardoor het aangenaam aanvoelt en inderdaad op producten staat geen leeftijd!

      Verwijderen
  4. Ik weet wat ik moet gaan kopen als ik de juiste leeftijd bereik ! Klinkt erg goed !

    BeantwoordenVerwijderen