12 apr 2013

DOVE | BEAUTY BLOSSOM

Ieder seizoen komt Dove uit met een limited edition collectie. Intussen niet onbekend, maar ik ben een liefhebber van tijdelijke collecties. Toen ik onlangs deze Beauty Blossom lijn spotte, groeide mijn interesse om deze te ontdekken. De geur is afkomstig van de lotus bloem, wat mij een lieflijke geur lijkt. Verfrissend en verkwikkend tegelijk, ideaal voor de lente/zomer. De bodylotion is verrijkt met het DeepCare complex wat zorgt voor een optimale hydratatie van de huid. De slogan van Dove is kort en bondig. En vooral heel erg duidelijk. Dove Beauty Blossom: laat je schoonheid stralen.

Het gamma bestaat uit een douchegel, een bodylotion en een body butter. Wist je trouwens dat de combinatie van producten uit dezelfde lijn ervoor zorgen dat het parfum ervan langer blijft hangen.  Handig zeker als je niet zo'n fan bent van het dragen van een echt parfum tijdens de lente/zomer.

Mocht je misschien frequent shopper zijn bij de drogisterij het Kruidvat. Dan bestaat er de kans dat je een andere productlijn van de Beauty Blossom terug vindt. Dan deze hieronder zichtbaar is. Dat komt doordat de keten het Kruidvat Nederlands is. En in Nederland verkopen ze een andere Beauty Blossom lijn dan in België.

Te koop bij de drogisterij en supermarkt. De set van drie producten kost 14.99 euro.

Heb jij ervaring met de limited edition collecties van Dove?

6 opmerkingen:

  1. Ja, meestal vind ik ze echt heel erg lekker ruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De WinterCare editie heb ik helaas gemist, maar ik ben erg benieuwd naar deze lijn.

      Verwijderen
  2. Ziet er veelbelovend uit :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die body butter heb ik ook (;-)) en die is ZAAALIG :-) Ruikt niet zo heel erg sterk, maar voelt fijn aan!
    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jeps :D ik zat toen nog in mijn no buy :D maar was er ontzettend benieuwd naar, dus toen heb ik hem voor jou gekocht :D.

      Verwijderen