11 feb 2013

PUPA | 50'S DREAM LENTE COLLECTIE SWATCHES & LOOK

De lente collectie 50’s Dream van Pupa heeft inmiddels mijn hart veroverd. Deze collectie weet een perfecte balans te brengen tussen chic, easy going, fifties style en schattige snoepkleurtjes. Ik heb inmiddels twee producten uit de collectie in mijn bezit die ik graag aan jou wil tonen. Maar echter de gehele collectie vind ik prachtig. Een echte eyecatcher is de Color Touch Highlighter. Hij heeft de naam highlighter, maar je kan deze perfect gebruiken als blush voor een bonne mine effect te bekomen.
De Miss Pupa lipstick is echt een favoriet geworden. De textuur glijdt over je lippen. Het voelt aan op de lippen als een lippenbalsem, maar met een goed zichtbare kleur en een glossy effect van een lipgloss. Het beste van de drie werelden gecombineerd in één. De kleur Hybiscus Pink is een vrolijke lente kleur. De kleur kan je wat afschrikken, maar eens aangebracht is de kleur niet zo intens als in de verpakking zelf.

Het is niet de eerste keer dat ik kennis maak met de oogschaduwen van Pupa. Naar goede gewoonte weet ik dat de pigmentatie zeer goed is en een goede houdbaarheid heeft. Het Luminys Silk gamma is wel nieuw voor mij. Je kan de oogschaduw zowel droog als vochtig gebruiken. Afhankelijk hoe intens je de kleur wil. De kleur Intense Green is een appelblauw zeegroene kleur. Leuk voor het voorjaar. De rest van de tinten zijn eerder neutraal (beige, abrikoos en roze) wat maakt dat je deze Intense Green iets makkelijker kunt combineren voor een gewone look. De pigmentatie is prima zelfs droog en voelt zacht aan zonder brokkelig te zijn. Verwacht geen hoogglans op je oogleden, maar eerder een subtiel glansje.

En hieronder een volledige look waarbij ik zowel de Miss Pupa lipstick als de oogschaduw Intense Green (droog) gecombineerd heb in een make up look.
Vanaf eind deze maand zal de 50's Dream collectie te koop zijn bij de Pupa verkooppunten. Voor informatie over een verkooppunt bij jou in de buurt kan je bellen naar 09/3645110 of mailen naar info@neolabo.be.

Luminys Silk oogschaduw - 15.50 euro (4 kleuren)
Ultra Shine Eyeliner - 15.50 euro (2 kleuren)
Miss Pupa lipstick - 16.30 euro (4 kleuren)
Color Touch Highlighter  24.30 euro
Lasting Color nagellak - 6.30 euro (4 kleuren)

9 opmerkingen:

  1. Wat een schitterende lippenstift. De kleur staat je echt perfect!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie groene kleur en de lipstick schitterend! Geeft je meteen een extra kleurboost. Hij staat je prachtig ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat een prachtige producten. De combinatie staat je echt prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi gecombineerd ! De producten zien er goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het was ook een mooie look, echt waar!!!! :-) stond je beeldig! xxxx Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen