10 jan 2013

WEBSHOP | COSMETICA STUNTER

Onlangs kwam ik de Nederlandse webshop Cosmetica Stunter tegen. Het is een online shop waar je diverse drogisterij merken verenigd ziet in één online webshop. Denk maar aan L'Oréal, Maybelline, Rimmel, ... maar ook wat onbekendere merken vind je er terug zoals het nagellak merk Safari. Ik testte alvast twee producten uit de webshop uit waaronder een lipstick van Rimmel en een lip & cheek product van Mexx Colors. Nooit geweten dat zij een eigen cosmeticalijn hadden.

De producten die in de webshop te koop aangeboden worden, zijn aantrekkelijk in prijs. Daarnaast is het grootste gedeelte standaard niet meer te koop bij de drogisterij. Je kent het wel de discontinued producten. Deze webshop is dus ideaal als je graag je oude favorieten opnieuw wil oppikken.

Ik testte als eerste een Cool Shine lipstick van Rimmel uit in de kleur 072 Shine On. Een bijzondere lipstick en dan bedoel ik voornamelijk de textuur hiervan. Ik heb nog nooit eerder een gelijkaardig product uitgetest. Het voelt op de lippen helemaal niet aan als een lipstick. Het is een dunne textuur, zelfs een beetje waterachtig en fris. Maar de kleur is toch goed gepigmenteerd en geeft een mooie glans af. De ideale mix als je graag het effect hebt van een lipgloss, maar liever een lipstick draagt. Ik heb deze lipstick alvast in mijn everyday bakje gestopt. Prijs 3.95 euro.

lipstick - lip & cheek color
 
De Mexx lip & cheek color 04 is een roestbruine kleur. Zelf gebruik ik deze als blush, niet als lipstick. Het product is hier in mijn ogen iets te droog voor, maar op de wangen vind ik het effect wel mooi. Subtiel een zonnige kleur in het gelaat. Dat kan ik nu wel goed gebruiken nu we midden in het winter seizoen zitten. Prijs 2.49 euro.

mijn huidige everyday look
 
Niet alleen de producten vind ik leuk, maar ook de shopping service is prima. De producten kwamen bijzonder snel thuis aan. Waren zorgvuldig verpakt en de verzendingskosten zijn dubbel en dik oké. De verzendingskosten naar België, Nederland en Duitsland zijn bijzonder laag. Je betaalt slechts 1.99 euro aan verzending. Daar hoef je het zeker en vast niet voor te laten.

Kortom deze webshop valt goed in de smaak bij mij. De voorraad is vrij beperkt. Op = op en misschien mis je daarbij je kans om een oude bekende op de kop te tikken. Dus niet twijfelen, gewoon bestellen is de boodschap. En dat doe je hier.

4 opmerkingen: