27 dec 2012

PHILIPS | HELLO SUNSHINE

Ken jij de Philips Wake Up Light wekker al? Het is geen klassieke wekker zoals we kennen, maar wel een wekker waarbij je in alle rust 's morgens mee wakker wordt. Het concept is geïnspireerd op de zonsopgang. Het Colored Sunrise Stimulation systeem haalt je langzaam uit je slaap door op een rustig tempo meer en meer licht in de slaapkamer te brengen. Voeg nog een paar fluitende vogeltjes toe en het lijkt net of het hele jaar door lente is. Bovendien neemt hij tegenwoordig minder plaats in op je nachtkastje.

Philips daagt nu vroege vogels uit om op 3 januari 2013 ( 7 - 10 uur) naar Antwerpen Centraal te komen in pyjama of kamerjas. De eerste 75 early birds die zich in outfit aanbieden en met hun oude wekker ontvangen de nieuwste Philips Wake Up Light.

Philips Wake Up Light lampwekker is reeds te koop. Prijzen variëren tussen 119,99 euro en 179,99 euro afhankelijk van de functies van je wekker.
 
Zelf ben ik al meerdere malen in het verleden wakker geworden met deze wekker. Welliswaar met het oude model, maar helaas heb ik deze nu niet meer in mijn bezit.
 
Durf jij de uitdaging aan?

11 opmerkingen:

  1. Hoi Steffi, als je wil, mag je mijne hebben, wij gebruiken hem toch niet :-)
    Groetjes Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vraag me af wanneer en waar ze in NL komen, ik kom wel in mijn pyjama :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Anders eens een keertje over de grens heen shoppen ;-), ook tof!

      Verwijderen
  3. Wij hebben zo ene en bij mij werkt dat echt goed. Al ben ik toch nt zo blij wanneer het licht aangaat, dan weet ik dat het nt lang meer is voor ik moet opstaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hee waar staat wanneer ze op welke stations komen? Had ook de mail gehad maar daar stond nog niet bij welke stations ze kwamen...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Volgens mij komen ze enkel op 03/01 naar het Centraal Station in Antwerpen (waar ze precies gaan staan dat weet ik niet). Maar ze zullen daar te vinden zijn tussen 7u 's morgens en 10u.

      Verwijderen
  5. Leuk initiatief maar ik moet helaas al terug gaan werken op 3/1 anders had ik misschien mijn kans wel gewaagd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het lijkt me wel wat, maar helaas toch wel wat duur om het gewoon eens te proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ah dat lijkt me ook zo'n fijn product! Wil het ook wel eens proberen, maar ik vind die lampen best duur

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb de vorige versie van de Philips Wake up light en ik kan uit ervaring zeggen dat hij voor mij écht werkt :-) Ik word er lekker rustig en fris wakker van, meestal nét iets voor hij afgaat (het geluid van fluitende vogeltjes).

    BeantwoordenVerwijderen