22 dec 2012

DIOR | GRAND BAL COLLECTIE & SWATCHES

Dior heeft het weer voor elkaar gekregen om een zeer luxeuze en vooral stijlvolle glamour collectie uit te brengen speciaal voor het eindejaar. De Grand Bal collectie bevat alles wat je nodig hebt om er tip top uit te zien. Of je nu kiest voor een rustige look of je wilt helemaal uitpakken het kan allemaal.

Het ster product uit deze Dior Grand Bal collectie is ongetwijfeld het enveloppe make up kitje (90.14 euro). Bestaande uit twee iriserende oogschaduwtinten, twee lipglossjes en een zwart oogpotlood. Hiermee kan je een leuke party look maken. En verder vind ik de valse wimpers (29.71 euro) ook ontzettend leuk. Extra feestelijk met de strass steentjes.




Zelf testte ik de Diorific lipstick uit in de kleur Diorling. Het is een longwearing lipstick met een leuke en bijzondere goude verpakking. Het trekt wel meteen de aandacht. De kleur zelf is  niet meteen een kleur die ik dagelijks zou dragen om te gaan werken bijvoorbeeld. Maar het is wel een klassiek rode tint. Gecombineerd met een mooie oogmaquillage weet ik deze wel te appreciëren. De kleur staat trouwens bijzonder goed bij mijn bril, dat is toevallig!


Een aanrader om te gebruiken met de Diorific lipstick is een lippotlood. Op deze manier bekom je een strakkere lipcontour en dit oogt verzorgder. En niet onbelangrijk is dat op deze manier de lipstick nog langer blijft zitten. Zonder lippotlood moet ik eerlijk bekennen dat ik onder de indruk ben van de houdbaarheid. Deze lipstick overleeft zeker en vast een apero time. Altijd good to know in tijden van waarbij allerlei recepties gehouden worden. Bij het aanbrengen vond ik de lipstick iets stroever, maar eens aangebracht merk je er niets meer van en voelen de lippen soepel aan. De kleur is intens en onmiddelijk opaak.

Wel even goed opletten deze lipstick laat niet alleen je tanden mooi wit lijken, ook zorgt deze kleur in combinatie met een winterse teint voor een groot contrast. Vergeet zeker niet wat bronzer aan te brengen over je gelaat en de hals.

In de Dior Grand Bal collectie vind iedereen zijn eigen ideale rode lipstick terug aangezien er vier verschillende tinten ter beschikking zijn. Ideaal voor een red carpet feestje (lees glamour party)!


Te koop bij de parfumerie. Prijs per stuk 34.76 euro.

Heb jij deze Dior Grand Bal collectie al kunnen bewonderen?


8 opmerkingen: