13 nov 2012

OPI | SKYFALL HOLIDAY COLLECTIE 2012

Eerlijk is eerlijk, ik ben geen James Bond fan, maar de diverse dames die ooit meegespeeld hebben in de JB films waren steeds stijlvol en classy. Ik was dan ook erg verrast om te ontdekken dat OPI specifiek een Skyfall geïnspireerde collectie op de markt brengt als holiday collectie voor het eindejaar. Samen met EON Productions viert OPI 50 jaar stijl, attitude en misterie en dat laat zich zeker en vast weerspiegelen in hun eindejaarscollectie.
Als kers op de taart zal in zeer beperkte oplage de unieke topcoat met 18 karaat bladgoud te koop zijn. The Man with the Golden Gun zal verpakt zitten als een waar cadeautje in een gouden verpakking en is volgens mij een ware musthave voor de OPI fans. Hier twijfel ik niet aan, dit unieke exemplaar zal je feestoutfit meteen in de verf zetten.
De Skyfall collectie en de topcoat The Man with the Golden Gun zal te koop zijn gelimiteerd vanaf november 2012. Voor verkooppunten bij jou in de buurt kan je terecht op www.opi-belgium.be.

Skyfall nagellakjes - 13.95 euro per stuk
Bondettes set  (4 kleuren) - 17.95 euro
The Man with the Golden Gun topcoat - 44.95 euro per stuk

7 opmerkingen:

  1. mijn favorieten zijn die another day en skyfall :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik zou dat goud wel eens op mijn nagels willen zien, maar heb gelnagels :s
    (grijs momenteel)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige collectie! Ik vind het glitterlakje vooral leuk... de naam ontglipt me even, maar het is iets met Daylight ofzo :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heb een 3 tal kleuren ervan en ze zijn super ! Mssn dat ik me er nog enkele extra aanschaf. De 18k top coat intrigeert me en twijfel om deze te kopen. Persoonlijk vind ik het toch wel wat duur...

    BeantwoordenVerwijderen