8 nov 2012

ESTEE LAUDER | SPANNENDE NIEUWIGHEDEN

 
Estée Lauder heeft een hele boel nieuwe producten in hun bestaand gamma gestopt die de moeite waard zijn om even van naderbij te bekijken.
 
Het eerste product is een uitbreiding op het Estée Lauder skincare gamma namelijk de Revitalizing Supreme Global anti-aging eye balm. Deze meervoudige oogcrème speelt in op de veranderende eisen van onze gevoelige oogcontour. En helpt daarnaast een aantal ouderdomsverschijnselen te verminderen: doffe huid, fijne lijntjes, rimpels en verlies aan stevigheid. De voordelen kan je compact samenvatten als het verjongt, werkt revitaliserend en verzorgt de oogcontour. De licht voedende textuur vormt een ideale make up basis voor de verdere aanbreng van concealer en oogschaduw.
 
Kan tevens gebruikt worden als oogmasker. Royaal aanbrengen rond de ogen en na een tweetal minuutjes verwijder je het overtollige zachtjes met een tissue.
beschikbaar vanaf 12 november bij de parfumerie - 55.87 euro per stuk
De Estée Lauder Double Wear stay in place foundation was reeds te koop, maar is nu uitgebreid met een aantal extra kleuren. Waardoor iedere huidskleur eenvoudig een aangepaste foundation kleur kan terugvinden in het gamma. De foundation heeft een lange houdbaarheid (tot 15 uur lang), voelt comfortabel aan en is olievrij en talgregulerend. Bijgevolg ook geschikt voor de gemengde en vettere huidtypes. Dit product wekt alvast mijn interesse op. De Double Wear stay in place powder spf 10 is verkrijgbaar in 6 tinten terwijl de Double Wear stay in place liquid foundation spf 10 verkrijgbaar is in 12 kleuren waarvan 3 kleuren exclusief te koop zijn bij Galleria Inno.
 

Double Wear vloeibare foundation - 38 euro per stuk
Double Wear powder - 41 euro per stuk
In samenwerking met make up artist Tom Pecheux werden er zes nieuwe Pure Color Blushes ontworpen. Net als de foundations zijn de blushes eveneens langhoudend, hebben een goede kleurimpact en beschikbaar in twee finishes: shimmer en satin. Daarnaast bevat de blush enkele interessante oxidanten (veenbes en goji bes) wat toch wel een leuke extra is.
Pure Color Blushes - 37.24 euro per stuk
De meest verkochte nagellak kleur is ongetwijfeld rood. Als eerbetoon brengt Estée Lauder dit najaar een beperkte Red Hautes nagellak collectie op de markt. Die in België vrij exclusief verkocht zal worden bij Galleria Inno in de Nieuwstraat (Brussel). De kleuren zijn multidimensioneel, geven een kristalachtige look, zijn snel drogend en hebben een plat breed kwastje. De kleur Pure Red zal verkrijgbaar zijn in alle Estée Lauder verkooppunten.
 
Ik denk dat deze tinten het grote publiek zeker en vast zullen aanspreken, wat denk jij hiervan?
Red Hautes collectie - 22 euro per stuk
Pure Red is de vierde kleur in het rijtje



Zijn deze producten wishlist materiaal?

12 opmerkingen:

  1. vooral de nagellakjes spreken mij aan :) leuk je gisteren ontmoet te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De nagellakjes wil ik wel ! Echt mooie kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. estee lauder vind ik zo fijn merk alleen de prijs he...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De blush! De blush! De blush! Super pigmentatie!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De blush is echt top! Alleen dat borsteltje vind ik maar niks, maar who cares, de blush zelf is echt geweldig :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, zelf gebruik ik altijd mijn eigen kwasten. Dus daar merk ik niet zoveel van! Maar wel van de kwaliteit van de blush zelf en daar ben ik wel benieuwd naar!

      Verwijderen
  6. Ooh de blushes ! EL is zo'n fantastisch merk !

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die blushes zien er zoooooo mooi uit! :-)

    BeantwoordenVerwijderen