18 okt 2012

ESTEE LAUDER COMPANIES | BORSTKANKER MAAND

Ieder jaar opnieuw zijn er vele merken die zich inzetten voor het goede doel. De maand oktober staat ook bij The Estée Lauder Companies volledig in het teken van Pink Ribbon. De opzet is meer bewustwordering rond borstkanker en tevens geld inzamelen voor het goede doel. Daarom hebben ze weer enkele mooie producten ontwikkeld of in een nieuw jasje gestoken speciaal en allen deze maand te koop.
 
Estée Lauder heeft een exclusieve slangenclutch met een roze inhoud die  bedoeld is voor de lippen. De verpakking van de Pure Colour lipgloss vind ik erg leuk. Leuk detail om te weten is dat het kleine blauwe streepje staat voor de 1% mannen waarbij borstkanker vastgesteld wordt. 20 % van de verkoopprijs zal integraal naar een borstkankerfonds gestort worden.
 
 
 
Prijs per stuk 26.89 euro enkel te koop bij de Estée Lauder counter bij de Inno.
 
Maar niet alleen kan je met de Dream Lip collection kan je het goede doel bij Estée Lauder steunen. Ze zetten ook hun nieuwste serum Perfectionist CP+R in de kijker. Dit is een sterk liftend serum dat preventief werkt, herstellend en corrigerend op de rimpeltjes. Wederom 20% van de verkoopprijs gaat naar het borstkankerfonds.
 
Prijs per stuk 114.82 euro enkel te koop bij de Estée Lauder counter bij de Inno.
 
Clinique zet deze maand alvast ook het beste beentje voor. Net als bij Estée Lauder hebben ze een make up setje en een verzorgingsproduct waarmee je het goede doel kunt steunen.
 
 
 
Chubby sticks zijn gekleurde lippenbalsems. Ideaal voor overdag te dragen waarbij je kleur en hydratatie met elkaar kunt verenigen. Per set gaat er 3.65 euro naar het goede doel.
 
Prijs per setje 19.45 euro enkel te koop bij Beauty Club in Leuven en Galleria Inno.
 
Over de Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion heb ik al veel goeds gehoord. Het maakt onderdeel uit van het 3 stappenplan van Clinique wat erg bekend is. Maar uiteraard kan je deze lotion ook gebruiken als soort dagcrème op zijn eigen. Nu tijdelijk te koop met een sleutelhanger.
 
Prijs per stuk 52.55 euro enkel te koop bij Beauty Club in Leuven en Galleria Inno.

 
 
Tot slot maakt ook Aveda deel uit van de Estée Lauder Companies, en is daarmee een zusje van oa Clinique, Estée Lauder, M.A.C. en Bobbi Brown. Hand Relief is een anti age handcrème waarbij plantaardige ingrediënten droge en ruwe handen een handje helpen. De normale verpakking bevat 125ml, maar deze limited edition Pink Ribbon verpakking is extra groot en bevat 150 ml handcrème. Per verkochte crème gaat er 3 euro naar het goede doel. 

Prijs per stuk 32 euro enkel te koop via de Aveda salons. Verkooppunten vind je terug via de website aveda.be. 



 

 
Heb jij deze maand al een product aangekocht waarmee je het goede doel gesteund hebt?


5 opmerkingen:

  1. Ik kan niet kiezen! Ze hebben zoveel moois!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het tasje van estee lauder heb ik nog niet gevonden in de inno :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zou graag het clinique setje kopen! Vind zulke acties altijd zo goed :)

    BeantwoordenVerwijderen