11 sep 2012

KIEHL'S | ROSA ARCTICA EYE

Ben je opzoek naar een oogcrème die net een tikkeltje meer doet dan een andere? Dan heeft Kiehl's iets interessant in de aanbieding namelijk hun nieuwste oogbehandeling Rosa Arctica Eye.
 
Misschien komt Rosa Arctica jou bekend voor. Dat is namelijk perfect mogelijk aangezien sedert 2010 reeds een dagcrème te koop is in het subsegment Rosa Arctica. De oogcrème is een rijke balsem textuur verrijkt met extracten van de opstandingsplant. Deze plant heeft de mogelijkheid om ruim twee jaar zonder water in de natuur te overleven, en in een zeer korte tijd opnieuw op te leven. Denk maar eens wat deze extracten kunnen betekenen voor je oogcontour.
 
Daarnaast bevat de balsem, want een echte crème kan je het niet noemen, glanspartikels voor een instant opfrisser. De dunne huid rond de ogen wordt voorzien van vocht en fijne lijntjes worden minder zichtbaar. Niet alleen vind je in de Rosa Arctica Eye extracten van de opstandingsplant ook sheabutter, cacaoboter en squalanen zitten verwerkt in de balsem. 
 
Volgens mij de moeite waard om eens uit te proberen als je opzoek bent naar een frisse textuur, die toch voldoende hydrateert en tevens een anti-aging werken heeft.
 
Vanaf oktober 2012 te koop bij Kiehl's. Voor verkooppunten en verdere info bezoek de officiële website.
 
Wat is jouw favoriet Kiehl's product?

8 opmerkingen:

  1. Oh ik ben benieuwd ! Gebruik nu de Abyssine eye cream.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, hij klinkt goed! Ik wil hun MRC oogcrème proberen, daar heb ik net een staaltje van gekregen dus die wordt binnenkort getest :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahja die is ook heel bekend uit het Kiehl's gamma, ben benieuwd wat je ervan vindt.

      Verwijderen
  3. Je zal me niet geloven maar ik heb nog nooit (echt waar!) iets van Kiehl's geprobeerd. Ik moet er echt eens verandering in brengen...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je kan gratis bij Kiehl's een skincheck laten doen om te kijken welke producten bij jouw huid passen. En als je twijfelt en eerst de textuur en de geur enz thuis eens wil uitproberen, krijg je een hele boel staaltjes mee naar huis. Eigenlijk een ideale manier om te kijken of je het wat vindt. Moet je zeker eens doen!

      Verwijderen