25 sep 2012

BUDGET SHOPLOG | CATRICE & ESSENCE

Bij het Kruidvat zijn er deze week heel wat goede deals. En natuurlijk moest en zou ik deze even van naderbij gaan bekijken. Zo kan je deze week twee Gosh producten kopen voor 10 euro. En dezelfde actie loopt ook bij Bourjois twee producten kopen voor 15 euro. Wat concreet betekent dat je twee duurdere producten kunt scoren voor minder geld. Wie wil dat nu niet?
 
Zelf wou ik graag naar het Kruidvat voor de Essence gezichtsverzorgingsactie. Je kon namelijk twee producten aankopen voor 3 euro. Een hele poos geleden testte ik al eens de reinigingsdoekjes uit met granaatappel. Voor de prijs die je ervoor betaalde (1.99 euro) waren ze zeker en vast niet slecht. Maar helaas waren alle reinigingsdoekjes uitverkocht. Vandaar dat ik enkele andere Essence gezichtsverzorgingsproducten meegenomen heb. Voor 3 euro kan je dan ook niet echt sukkelen. Zo kocht ik de 4 in 1 Cleansing Cream met granaatappel en bamboo. Een verbazend ingrediënt dat als tweede in de ingrediëntenlijst staat is kaoline (witte klei). De werking van witte klei staat bekend om zijn antiseptische werking, matteert de huid en verfijnd te poriën. Een zeer goed ingrediënt zeker als je een eerder gemengde tot vette huid hebt. Dit product kan je daarom ook gebruiken als masker.  Het tweede product dat in mijn mandje belandde was de Cooling Eye roll-on waar ik reeds eerder over schreef (klik hier). 
 
Inmiddels zijn de nieuwe limited edition collecties van Catrice (UpperWILDside) en Essence (Cherry Blossom) gearriveerd in de schappen. Ik kocht uit de Catrice UpperWILDside collectie de nagellak Be Aztec! . De nagellaken hebben een speciale suede finish. Wat dat precies inhoudt zal ik snel opmerken zodra ik het lakje uitgeprobeerd heb. Deze nagellak heeft een fijne prijs van 2.59 euro.
 

handig breed kwastje
 
Heb jij onlangs nog geshopt bij het Kruidvat?

7 opmerkingen:

  1. Ik ben heel tevreden van de 4 in 1 cleansing cream, gebruik hem 2x per week onder de douche. Mijn vriend krijgt er helaas een branderig gevoel van.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie nagellakkleur, echt iets voor mij! Morgen trek ik met mamalief naar Kruidvat, dus ik zal zeker niet terugkeren met lege handen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het lakje is leuk ! Heb de collectie al gezien bij het Kruidvat maar toch niets gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben benieuwd naar die Eye Roll On! Heb zelf een Bourjois foundation en concealer gescoord voor € 15! De concealer was dus gratis :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ook ik ben fan van de Essence facewash. Thumbs up!

    BeantwoordenVerwijderen