14 jun 2012

TIP | VOLLE WIMPERS

Optische illusies en make up zijn twee grote vrienden. Te vaak worden we in cosmetica reclame misleidt door toe doen van allerlei slimme trucjes. Bijvoorbeeld een mascara voor vollere wimpers die toch lichtelijk overdreven wordt. Of dat je bij een plumping lipgloss toch net niet dat effect bekomt zoals in de reclame.

Een tip die ik je kan meegeven voor het bekomen van vollere wimpers. Je zal meteen het verschil opmerken, en eigenlijk veranderd er niet veel meer. Je bekomt niet meer wimpers, en je mascara blijft ook nog steeds dezelfde. Maar de gouden tip zit in het gebruik van een zwart oogpotlood. Dit kan je uiteraard ook vervangen door het gebruik van een beetje zwarte oogschaduw of vloeibare eyeliner. Net datgene wat je zelf prettig vindt.

geen oogmake up

met en zonder oogpotlood

extra volle wimpers - I love it
Wat doe ik nu precies? Ik breng een dun lijntje oogpotlood aan, zo dicht mogelijk bij mijn eigen natuurlijke wimperrand. Soms vervaag ik het, soms laat ik het gewoon zoals het is. Ligt van mijn humeur af, maar daarin ben je vrij. Nadien krul ik mijn wimpers, en breng ik mijn mascara aan. En het resultaat is zichtbaar anders.

Je creert een schaduw die zo dichtvalt tegen je eigen wimpers dat het lijkt alsof je aan je wimperaanzet veel meer haartjes hebt, dan dat in feiten is. Me likes slimme tips & tricks.
 
Ik gebruikte de Unity Cosmetics mascara & het zwarte oogpotlood eveneens van Unity Cosmetics. Te koop via de webshop.

 
Probeerde jij reeds deze techniek uit?

8 opmerkingen:

  1. Ik vind een lijntje boven m'n oog/wimpers niet zo mooi staan bij mij. Maar ik thightline altijd m'n bovenste waterlijn. Daar heb ik ook meteen vollere wimpers bij. Tenminste.... de illusie. haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, goede tip! Het tightlinen van je bovenste wimperrand helpt ook wel, vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super goede tip! Wat een mooie lipstick draag je trouwens, wow! Staat je heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mooi hé, is een nieuwe Flipstick van Max Factor. Maar daar schrijf ik binnenkort zeker meer over ;-).

      Verwijderen
  4. Inderdaad, er is een duidelijk verschil!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je ziet het wel! Ik had altijd gehoord dat je puntjes tussen je wimpers moest proberen te zetten, maar dit is veel gemakkelijker en komt eigenlijk op hetzelfde neer!

    BeantwoordenVerwijderen