17 jun 2012

NOTD | SANS SOUCIS NR 160

Gisteren had ik een afspraak bij de schoonheidsspecialiste voor een manicure. Desondanks dat ik het in principe allemaal zelf kan doe, ga ik af en toe toch een keer langs. Gewoon omdat ik het leuk vind, en daarnaast neemt ze mijn vreselijke (nu niet meer vreselijke) nagelriemen een keertje goed onder handen. En dan ben ik eens zo blij als ik terug naar huis rij.

Dit keer koos ik voor een bordeaux rood kleurtje nagellak van het merk Sans Soucis. Toevallig een kleur die ikzelf ook in mijn eigen stash zitten heb. Leek me handig, voor het bijwerken van kleine chips zodra deze opduiken.
Sans Soucis kan je in België kopen in schoonheidssalons, en met een beetje geluk online. Terwijl het in Duitsland vrij makkelijk vindbaar is bij grotere parfumeriehuizen. Logisch, aangezien Sans Soucis van Duitse makelij is.

Onderga jij soms een manicure?

8 opmerkingen:

  1. Ik wist niet dat Sans Soucis ook nagellak had. Mooie kleur !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vermoed dat ze geen 50 verschillende kleuren hebben, maar wel een mooi basisgamma :-)

      Verwijderen
  2. Wat een mooi kersenrood kleurtje! Ik ben nog nooit naar de manicure gegaan ook met de instelling van 'ik kan het zelf beter', maar zou het wel eens willen als ik de kans krijg.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het kan toch zoveel deugd doen om je handjes eens te laten verwennen :) Mooi kleurtje ! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vooral het inmasseren van de handcrème is altijd heel erg fijn :D

      Verwijderen
  4. Hele mooie kleur. Ik heb eigenlijk nog nooit een manicure gehad, maar zou het wel graag willen! Heb er alleen zo weinig tijd voor.

    BeantwoordenVerwijderen