12 jun 2012

BEAUTY NIEUWS | OPI, RITUALS EN CHINA GLAZE

Nagellak is een hot item. Het wordt tegenwoordig aanzien als een deel van je stijl. En ik moet ook eerlijk toegeven dat ik vind dat het dragen van een bepaalde kleur nagellak je look ook helemaal kan completeren. Vandaar dat ik enkele leuke nagellak nieuwtjes voor jullie op een rijtje zet.

OPI haalt regelmatig hun nagellak inspiratie uit nieuwe films die binnenkort in de bios te bezichtigen zijn. Ditmaal komen ze met een stoere "The Amazing Spider-Man collectie" uit. Niet meteen een collectie die ik had verwacht, maar daarom niet minder interessant. Zeker voor de Shatter fans is er goed nieuws. Een gloednieuwe Shatter nagellak is op komst! Daarnaast heb je zes verschillende gekleurde nagellaken met  een bijzondere glans. Als je goed kijkt, zie je ook twee dupes voor Chanel kleuren (Peridot en Graphite) die het voorbije jaar op de markt gebracht zijn. Zoek maar eens op het internet naar swatches, en de gelijkenis zal jou snel duidelijk worden.


Deze inSPIDERed collectie zal te koop zijn vanaf eind juni 2012. Prijs per stuk 13.95 euro. Voor verkooppunten bezoek zeker de OPI website een keertje.

Naast het vaste nagellak gamma brengt Rituals speciaal voor de zomer drie nieuwe kleurtjes uit. Stuk voor stuk frisse en zomerse tinten verrijkt met edelstenen. Om precies te zijn voegt Rituals robijn toe aan hun nagellak formule voor een intens, en tevens diepe glans. Aan hoogglans geen gebrek. Freezed Fantasy, Sea Green en Sky Line maken deel uit van de Urban Chic lijn.



 

Te koop bij de Rituals winkel tot oktober 2012. Prijs per stuk 10.90 euro.

Wil je je nagels helemaal in de kijker zetten? Dan brengt de nieuwste limited edition collectie van China Glaze je ongetwijfeld een vleugje zon op een sobere dag zoals vandaag. De Summer Neons is zeker voor de durvers want de kleuren zijn behoorlijk opvallend. Durf jij het aan?
 

Te koop online,  ProDuo of bij een schoonheidssalon. Verkrijgbaar vanaf juni 2012.

8 opmerkingen:

  1. Rituals sea green is zo'n mooi kleurtje, past perfect bij een uitje naar een droomstrand!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Misschien wel een perfect EK kleurtje voor onze noorder buren!

      Verwijderen
  3. De neon lakjes van China Glaze zijn prachtig !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind die drie Rituals lakjes heel mooi van kleur, WANT! :) <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De sea green kleur zou ik graag willen hebben. Ik heb nog niet zo'n kleur en hij ziet er super mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen