30 apr 2012

ROZE & WINACTIE - GESLOTEN

Wist je dat wanneer je iets roze aan hebt, of roze gebruikt in je make up dat mensen je jonger schatten? Daarnaast geeft een tikkeltje roze in het gelaat je ook meteen een frisse uitstraling. Denk maar aan een gezonde blos door een beetje roze blush aan te brengen op de appeltjes van je wangen. Een super handige tip zeker op de dagen dat je er een beetje pieps uitziet.

Hoe doe je dat nu roze verwerken in je make up? Graag geef ik jullie twee verschillende make up looks mee met de producten van Gosh. Perfect voor een everyday look: gebruik op de ogen het Pink Sunset trio met de cream busher in de kleur Pink  op je wangen en een vleugje Light 'n Shine lipgloss nr 3 op je lippen. Zeker een leuke aanrader voor een zomerse dag. En mocht het warm genoeg zijn, en je zou een duikje gaan nemen, vergeet dan zeker niet een waterproof mascara te gebruiken! Liever een avond make up look? Dan kan je gaan voor hetzelfde oogschaduwpaletje Pink Sunset maar dan met een volume mascara en de Tropical pink lipstick (klik hier voor een look met deze lipstick).

Van maandag 30/04/12 tem 04/05/12 loopt er een Gosh actie bij het Kruidvat. 1+1 gratis op het hele make up gamma. Dit zal aan de kassa verrekend worden als 50% korting. Dus sla je slag als je nog leuk productjes uit het Gosh gamma wil.
Kortom hoogtijd om die roze poedertjes en glossjes uit je kast te halen en jouw fantastie de vrije loop te laten gaan. Want er is weer een leuke winactie waarbij je een Gosh beauty pakket kunt winnen. Wat moet je hiervoor doen? Creër jouw meest ultieme Think Pink Summer look/collage. En geef je look/collage een leuke naam. En natuurlijk niet onbelangrijk. Wat kan je precies winnen?
  • Eyeshadow Trio in de kleur Pink Sunset
  • Intense Lashes Waterproof mascara
  • Mineral waterproof eyeshadow stick
  • Velvet Touch lipstick in de kleur Tropical Pink

Enkele spelregels op een rijtje.
  • Inzenden kan tem 7 mei 2012
  • Mail jouw look/collage naar beautytreasures@hotmail.be
  • Laat een reactie na dat je meedoet
  • Extra winkans? Maak de winactie bekend op Twitter: Follow @BTSteffi & RT ik doe mee aan de Think Pink Summer winactie waarbij ik een beautypakket van Gosh kan winnen www.beauty-treasures.be
  • Extra winkans? Volg mij via Bloglovin'

In totaal mag ik twee winnaars blij maken met dit leuke beauty pakket. De winnaars worden op 8 mei bekend gemaakt.

9 opmerkingen:

  1. Ik doe mee, superleuke wedstrijd! Mijn pinklicious collage is normaalgezien al aangekomen ;) Ik heb je berichtje getweet (https://twitter.com/#!/TheBeautyGem/status/197299134728896512) en ik volg je natuurlijk nog steeds via Bloglovin'.

    Veel succes aan de andere deelnemers! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne winactie! Ik wens iedereen veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ellen Lambrecht2 mei 2012 om 13:28

    Ik gun het de andere, omdat ik nog maar net de kérastase actie heb gewonnen. Ik heb het vandaag ontvangen! Nogmaals super bedankt :)!!
    Liefs Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn om te horen dat alles goed is aangekomen! Veel plezier ermee!

      Verwijderen
  4. Wouw, wat een leuke actie! Ik doe zeker mee! Mijn mailtje is net verzonden maar ik kom erachter dat ik geen naam heb verzonnen Ahhrrgg dom. Ik wil even zeggen dat hij Gouden Pink heet. Nu maar duimen! Ik volg je ook via bloglovin (hou van die site). Nogmaals veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik doe mee! Ik volg je op twitter en heb het berichtje getweet: http://bit.ly/JrAiuz
    Heb ondertussen ook al een inzending verzonden!

    Hele leuke winactie! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Superleuk! Ik ben nu op school illegaal blogs aan het lezen, maar thuis ga ik gelijk een look maken, en tweeten! In mijn reactie op dit bericht zet ik vanzelfsprekend de link naar twitter etc!

    BeantwoordenVerwijderen